Theaterboerderij Boeket is een kleinschalig theater, zonder winstoogmerk, en wordt volledig gerund door en met vrijwilligers. Het belangrijkste doel  is het aanbieden van een gevarieerd theaterprogramma, waarbij  naast bekende talenten, ook onbekende aanstormende (& regionale) talenten een kans krijgen zich te profileren. Dit alles in een natuurlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid, gastvrijheid, laagdrempeligheid centraal staan voor gasten, vrijwilligers & artiesten. Eveneens streven wij naar  toegankelijkheid door de toegangsprijzen zo laag mogelijk te houden.

Het theater draait volledig op eigen kracht en ontvangt geen subsidies. Om dit alles mogelijk te maken is het theater daarom afhankelijk van donaties en giften. Een hiervan is een vaste bijdrage van “Vrienden van de theaterboerderij”. Steunt u ons initiatief en draagt u onze theaterboerderij een warm hart toe, dan wordt u van harte uitgenodigd om “Vriend van het theater” te worden. Al onze vrienden zijn gezellige, warme mensen, die houden van kleinschaligheid, cultuur en onze unieke sfeer en die daarom regelmatig onze zorgvuldig uitgekozen voorstellingen bezoeken. Daar wil je toch bij horen!

Met uw bijdragen van 2022 hebben wij weer kunnen investeren in verbetering van onze techniek, licht & geluid.  Wij willen dan ook  uw bijdrage echt volledig investeren in het theater en zullen u ook laten weten wat er met uw bijdrage gebeurd!

Hoe u ons kunt steunen?

Ook in het nieuwe kalenderjaar kunt u natuurlijk het theater weer extra steunen door “Vriend van het theater te worden”Vanaf €35,= per persoon per kalenderjaar! Dit jaar gaan wij, voor de vrienden, die dit ook willen, een Wall of Fame maken, zodat bezoekers kunnen zien wie ons theater steunen.

U kunt uw vriendschap bevestigen, of u als Vriend aan te melden door uw bijdrage over te maken op rekeningnummer

NL60INGB 0687167213, t.n.v. J.H.P. Levels, o.v.v. VRIEND 2023.
Vermeld hierbij als uw naam niet in de Wall of Fame genoemd mag worden!
Dus ANONIEM of in de WALL OF FAME!

Vergeet het niet om uw Vriendschap te bevestigen, of u als Vriend aan te melden!
Met grote dank!