In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat op 1 hectare grond, een langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938.

In 2007 kregen de toenmalige bewoners Jos en zijn vrouw Riek Levels, het idyllische idee om een theatertje te beginnen in deze schuur. Met onnoemelijk veel steun en de hulp van familie & vrienden is deze  ingericht in een sfeervol theatertje, met een capaciteit van 90 bezoekers. De tuin rond de boerderij is aangelegd als boerentuin met een moestuin, fruitboomgaard, een ven, veel wilde planten, bomen, struiken en dieren. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin.

In 2009 werden Jos en Riek benaderd door het Limburg Festival of zij de theaterschuur beschikbaar wilden stellen voor kleinkunst. Als grote cultuurliefhebbers hebben zij daar volmondig “ja” op gezegd. Tot 2013 volgden de één na de andere succesvolle voorstelling. Het theaterbloed begon steeds sneller te stromen en er volgden jaarlijks een nieuw eigen programma. Het lukte zelfs om Herman van Veen naar het theater te lokken! Een enthousiaste en intieme uitspraak van deze topartiest: “Hier kom ik vaker, zit nagenoeg op de schoot van de toeschouwer”.

De theaterboerderij is heel geschikt voor producties op locatie. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid, waar natuur en cultuur hand in hand gaan. De meerwaarde van theater op locatie is een ambiance in een landelijke omgeving, betaalbare prijzen, een direct contact met de artiesten en kansen voor aankomend talent.

Een mix van gevestigde namen en jong aankomend talent hebben inmiddels op het podium gestaan en naast de theaterschuur is er nu ook een theaterhuiskamer gerealiseerd voor wat kleinere en intiemere voorstellingen, met name in de wintertijd. Maar, ook de tuin is een derde mogelijkheid voor zeer sfeervolle voorstellingen in de zomermaanden.