(In)zich(t) training

Het leven bestaat uit keuzes, welke maak jij voor jezelf? Wat zijn je dromen en verlangens, wie wil je zijn en waar ben je naar opzoek? Durf jij jouw plek in te nemen en dat te doen wat kloppend voelt voor jou? ./ Durf je je verantwoordelijkheden te nemen die bijdragen aan het mooiste leven voor jezelf op het moment dat je die kriebel, geluk of blijdschap voelt, het gevoel van ‘aan’ gaan? Of zijn er momenten dat je merkt dat twijfels, keuzestress, onrust, het goed willen doen voor de ander meer leidend zijn in jouw leven? Ervaar jij lichamelijke- en/of mentale klachten en ben je bereid om hiernaar te kijken, vanuit openheid en nieuwsgierigheid?

Twee eerbinders en een kleine rebel hebben hun levenservaring, cursussen opleidingen, wed< en literatuur gebundeld om jou een training aan te bieden. We zijn alle drie mama, partner, vriendin en werkzaam in de GG2. De afgelopen 15 jaar is er ruime ervaring opgedaan in het bieden van ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen (met of zonder diagnose). Daarnaast zijn we alle drie psycho-energetisch therapeut en hebben diverse holistische cursussen gevolgd. We vinden het belangrijk dat deze training afgestemd is op jou en dat er elke les wordt ingespeeld op wat er gebeurd in het moment, individueel en in de groep. We staan niet voor een ‘quick fix’ of aangeleerde trucjes maar ervaren wat jouw lichaam je nu eigenlijk vertelt. Terug naar jezelf als bron. Dit doen we onder andere aan de hand van meditaties, het maken van een mondboard en lichaamsgerichte oefeningen. Thema, die aan bod komen zijn onder andere: wat is je verlangen, je ruimte innemen, ik, de ander en grenzen, leren herkennen wat je weghoudt bij je verlangen (coping en trigger, en het lichaam als kompas. We gaan intuïtief en energetisch aan het werk met hier en daar wat humor want luchtigheid mag ook niet ontbreken vinden wij.
|
Voel jij dat het tijd is voor jezelf en voel je een ‘Yes’ bij dit verhaal, dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden!

Praktische informatie:
• Groep van maximaal 9 personen
• 6 bijeenkomsten en 1 individuele sessie
• Alle bijeenkomsten zullen starten om 19:15 uur tot 22.15 uur.
• Na bijeenkomst 2 zal de individuele sessie ingepland worden. Data en tijdstip in overleg
• Kosten 333,- euro p.p.
• Inclusief koffie, thee, water en een gezonde lekkernij
• Locatie: Een mooie idyllische plek aan de rand van Nederweert

In maart 2023 start (In)zich(t) weer bij voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of interesse en wil je meerwet, Mail dan naar info@sys33.nu

Voor ons actuele aanbod kijk op www.SYS33.nu

Liefs, Yvonne, Suzanne en Sandra
Be fearlessly authentic. Bravely be you.