Welkom in dit theater!

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat onze langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze is ingericht als een klein, sfeervol theater, met een capaciteit van 100 personen.

De tuin rond de boerderij is aangelegd als boerentuin met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten, bomen en struiken. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin. Vooral jonge theatermakers worden in de gelegenheid gesteld om zich te profileren. De theaterboerderij is heel geschikt voor producties op locatie. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid, waar natuur en cultuur hand in hand gaan.

De meerwaarde van theater op locatie is een ambiance in een landelijke omgeving, betaalbare prijzen, een direct contact met de artiesten en kansen voor aankomend talent.

Een stevig boeket aan voorstellingen in 2018

In 2018 hebben we voor jullie een stevig boeket aan voorstellingen samengesteld. Bekende namen waaronder Jim van der Zee, Stef Bos en Lenny Kuhr staan op het programma. Maar laat je vooral ook verrassen door nieuwe talenten zoals Lakshmi, Chris Verlaan & Toby Kooiman, Kim van Zeben (Eendje), en nog veel meer. Bekijk het programma en reserveer. Wij zijn trots op dit mooie programma en ontvangen je graag in de prachtige ambiance van de Theaterboerderij!

 

 

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

* indicates required