Oscar Chante Brel

Wanneer

februari 5, 2023    
15:00

Entree: € 12,50

OSCAR chante BREL
Theatermaker & multi talent Oscar de Boer

Het repertoire van Jacques Brel schetst het beeld van een wereld uit een vervlogen tijd. Een wereld vol “echte” mannen en vrouwen. Arbeiders die werken op het land, in de fabriek of op kantoor. Eenvoudige mensen die naar de kerk gaan en naar de kroeg. Die niet veel bezitten. Maar die dromen hebben en idealen. En die ondanks alles, blijven proberen en vechten voor een beter bestaan. Liedjes van langgeleden over de mensen van toen, om naar te luisteren, diep adem te halen en te voelen dat je leeft.

Acteur, theatermaker, regisseur & zanger Oscar de Boer maakte twintig jaar geleden kennis met het werk van Jaques Brel tijdens zijn opleiding aan de Frank Sanders’ Academie voor musicaltheater. Het was liefde op het eerste gezicht.

“Het zijn nummers die me blijven verassen. Die me blijven boeien. Waar ik nooit op uitgekeken raak en die ik altijd wil blijven zingen. Brel leert me steeds iets nieuws, iets anders, iets wat ik nog niet wist.” Alsof hij zegt: ”Kijk! Heb je dit gezien? Dat is er ook. Dat is toch heel erg de moeite waard?”

Uitverkocht!!!