Matiz wereldmuziek

Wanneer

maart 26, 2023    
19:30

Entree: vrijwillige bijdrage.

MATIZ

Concerten van Matiz zijn een muzikale belevenis! Ze nemen je mee in een muzikale reis rond de wereld. Oor-strelend en ook nog leuk om naar te kijken. Ondersteund met fysieke ondertiteling van Pantaleone Hajenius.

Zij zijn de muzikale afsluiting van de voorstelling van Jos Levels, “Jos spuuëltj in eige theater: Et mot neet gekker waere”

Twee jarigen deze dag en dubbel feest!!!! Jos & een van de muzikanten van Matiz!

Daarom nogmaals, laat je meenemen, laat je meevoeren. Ga mee met MATIZ op een muzikale en theatrale wereldreis. Langs een palet van ballades, instrumentale en uptempo liederen van de Balkan tot Argentinië, via Ierland naar Japan en weer terug naar Nederland.

Een brede waaier van muziek moet een basis hebben in kennis van de stijlen. Dat hebben de twee vocalisten en zes multi-instrumentalisten van MATIZ. Door hun vele jaren ervaring bezitten ze de juiste tango-touch met een treffende gipsyslag. Bij een Franse musette glorieert de accordionist met zijn specifieke loopjes en een melancholische fluit. Of je wordt meegenomen naar een scheepsramp op een Iers meer in 1827. Laat je m.a.w. verrassen door de oor-strelende klanken van wereldmuziek, vertolkt door MATIZ.

Let op! Afwijkende aanvangstijd!! 19:30u.

Reserveer hier uw tickets: