"Classic Country" - Bert Heerink & Martijn van der Zande

Wanneer

februari 19, 2023    
15:00

Entree: € 15,00

Met heel veel plezier hebben Bert Heerink en André Becker in het afgelopen jaar in het kader van een serie “huiskamerconcerten” het akoestische programma Heroes of Rock opgezet. En wat werd het een succes! Zoals ook het optreden bij ons op de theaterboerderij 6 maart 2022! 

Bert zegt hierover: “In een intieme omgeving, van huiskamer tot yogastudio en van muziekcafé tot theatertuin, genoten publiek en artiest van vrijheid, hartelijkheid en kwaliteit. Onvergetelijke momenten en zéker ook voor herhaling vatbaar!”

Geïnspireerd door dit succes en de vele reacties, heeft Bert Heerink een tweede concept  kunnen opzetten onder de noemer “Classic Country”.
Voor dit programma samen met vriend en gitarist Martijn van der Zande zijn er een prachtig aantal countrynummers bewerkt en wel zó dat er opnieuw een akoestisch te brengen repertoire is ontstaan. Van klassiekers als “Country Roads” van John Denver, “Walk the line” van Johnny Cash en “Green, green Grass of home” van Tom Jones tot verrassende uitvoeringen van artiesten als Glen Campbell en Linda Ronstadt. Opnieuw bedoeld voor een sfeervolle omgeving, met eigen geluid en op maat gemaakt inzake tijd en plaats.