11-02-21

Vrienden van......


Theaterboerderij Boeket is een stichting, zonder winstoogmerk, en wordt volledige gerund door en met vrijwilligers. Het belangrijkste doel van de stichting is het aanbieden van een gevarieerd theaterprogramma, waarbij  onbekende en aanstormende (regionale) talenten een kans krijgen zich te profileren.

Dit alles in een natuurlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid, laagdrempeligheid en betaalbaarheid centraal staan, zowel voor artiesten, gasten als vrijwilligers.

De stichting ontvangt geen subsidies. Om dit alles mogelijk te maken is het theater daarom afhankelijk van donaties en giften. Een hiervan is een vaste bijdrage van “vrienden van de theaterboerderij”.

Steunt u ons initiatief en draagt u onze theaterboerderij een warm hart toe, dan wordt u van harte uitgenodigd om vriend te worden. Al onze vrienden zijn gezellige, warme mensen, die van kleinschaligheid, cultuur en ons unieke sfeertje houden en die daarom regelmatig onze zorgvuldig uitgekozen voorstellingen bezoeken. Daar wil je toch bij horen!

Hoe u ons kunt steunen?  

Ook dit jaar kunt u natuurlijk het theater weer extra steunen door Vriend van het theater te worden. Voor een minimaal bedrag van €35,=p.p. per kalenderjaar!

Voor onze Vrienden organiseren wij een aantal vriendenavonden in de zomermaanden, iedere laatste vrijdag van de maand, zoals wij dat afgelopen jaar 2020 hebben gedaan. Ontmoetingen met een vleugje amusement. Liefst in de tuin bij het vuur!

Onze trouwe vrienden hebben inmiddels ook een extra mail gekregen, maar bent u nog geen Vriend van het theater, mogen wij u dan ook verwelkomen? U kunt uw vriendschap bevestigen door uw bijdrage over te maken op rekeningnummer

NL60INGB 0687167213, t.n.v. J.H.P. Levels, o.v.v. VRIEND 2021