Theaterboerderij Boeket is een stichting, zonder winstoogmerk, en wordt volledige gerund door en met vrijwilligers. Het belangrijkste doel van de stichting is het aanbieden van een gevarieerd theaterprogramma, waarbij  onbekende en aanstormende (regionale) talenten een kans krijgen zich te profileren. Dit alles in een natuurlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid, laagdrempeligheid en betaalbaarheid centraal staan, zowel voor artiesten, gasten als vrijwilligers.

De stichting ontvangt geen subsidies. Om dit alles mogelijk te maken is het theater daarom afhankelijk van donaties en giften. Een hiervan is een vaste bijdrage van “vrienden van de theaterboerderij”.

Steunt u ons initiatief en draagt u onze theaterboerderij een warm hart toe, dan wordt u van harte uitgenodigd om vriend te worden. Al onze vrienden zijn gezellige, warme mensen, die van kleinschaligheid, cultuur en ons unieke sfeertje houden en die daarom regelmatig onze zorgvuldig uitgekozen voorstellingen bezoeken. Daar wil je toch bij horen!

Voor onze vrienden doen we graag iets terug:

  • Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten in en rondom de theaterboerderij.
  • U wordt uitgenodigd voor de speciale vriendenavond aan het begin van het seizoen waarbij met een speciale voorstelling en een hapje en een drankje het nieuwe jaarprogramma wordt gepresenteerd.
  • U mag als eerste reserveren.
  • Vrienden mogen een stoel reserveren, zit u bijvoorbeeld graag op de eerste rij, dan houden we die plek voor u vrij.


Komtj dur beej en steun ons als vriend door een donatie van minimaal € 25 per jaar, per persoon.

Hoe wordt u vriend?
Maak uw vriendenbijdrage van minimaal € 25,00 p.p. over vóór 1 januari 2019 naar:
NL60 INGB 0687 1672 13  t.n.v. j.levels, met de volgende omschrijving: 'vriend van het theater' en naam. Stuur ons daarnaast nog een EMAIL met als onderwerp 'vriend van het theater' en graag in de email de vermelding van uw naam, adres en email adres.

Het email adres hebben we nodig om u te kunnen uitnodigen voor de vriendenavond en om u op de hoogte te kunnen houden van alle activiteiten.

Wilt u geen vriend worden maar wel doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar:
NL60 INGB 0687 1672 13 t.n.v. j.levels met de volgende omschrijving: donatie

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun, mede dankzij uw financiële bijdrage kunnen we ons initiatief voortzetten.

Als vaste bezoeker en/of vriend kunt u ons natuurlijk ook altijd helpen door de theaterboerderij onder de aandacht te brengen binnen uw eigen netwerk,  of door onze theaterbon aan iemand cadeau te doen!