De “nieuwe” lock-down!

14-10-2020

En toen was daar op dinsdag 13 oktober 2020 opnieuw een persconferentie, met  nieuwe corona-maatregelen. We waren natuurlijk al enigszins voorbereid, maar toch komt het dan weer harder aan dan je dacht. Vandaag, de 14e oktober zijn wij, Jos, Gerrit, Inge, Ferdinand & Eleonore, bij elkaar geweest om ons te beraden over de consequenties van deze maatregelen voor de laatste 4 voorstellingen van ons theaterseizoen 2020.

Helaas, hebben wij het verdrietige besluit genomen om geen enkel risico te lopen en deze voorstellingen toch te annuleren. De verantwoordelijkheid drukt te zwaar op ons, want ook in Limburg neemt het aantal besmettingen toe en de gemiddelde  leeftijd van ons publiek ligt dicht bij de risicoleeftijd.

Daarbij valt ook  de horeca nu helemaal weg. Voor het huiskamertheater wordt het een nog groter probleem, dus ook daar kunnen wij nu niets door laten gaan.

Er is zoveel onzekerheid en bezorgdheid bij iedereen! Dat heeft nu o.a. ook tot gevolg, dat reserveringen worden geannuleerd.

Kortom, wij denken dat dit het beste besluit is, ook al doet dit pijn, zowel voor artiesten, ons publiek, als ook voor ons!

De voorstellingen die het betreft:

Petit Barbeau Gadjo Orchestra; Jeroens Clan en Edo Douma & de in samenwerking met het Bibliocenter georganiseerde "Koffie speciaal met een verhaal" met muzikale omlijsting van Pantaleone Hajenius. Deze activiteit stond gepland op vrijdagmiddag  6 november. 

Voor reserveringen gelden weer de 3 opties, u krijgt hierover nog bericht:

·         Reservering overzetten naar een andere voorstelling 2021

·         Geld-terug-vraag

·         Schenking aan het theater 

De teleurstelling is groot, maar wij blijven vertrouwen hebben, dat wij in 2021 jullie weerzien en wij weer met elkaar kunnen genieten van mooie, indrukwekkende, verrassende & humoristische voorstellingen!

Jos, Gerrit, Inge, Ferdinand & Eleonore