Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom! Deel 2

27-01-2022

Dit was ons statement, ons uitgangspunt, zie bericht van 29-09-2021

Vanaf vandaag mogen de theaters weer open, hoera! Maar, helaas, dat geldt niet voor ons!

Er is inmiddels heel wat gebeurd. Natuurlijk heeft ons besluit op allerlei terreinen heel wat stof doen opwaaien! Wij zijn bejubeld en verguist. Dat laatste heeft er diep ingehakt! Wij realiseren ons, dat wij deze tijd vanuit verschillende perspectieven kunnen beschouwen met totaal tegengestelde uitgangspunten en uitkomsten.

Wat ons op dit moment overeind houdt, de neiging om het bijltje er helemaal bij neer te gooien is zeker af en toe aanwezig, zijn de  bezoekers en de artiesten, die in 5 besloten privé huiskamerconcerten onze harten diep hebben geraakt door hun ontroerende blijheid, enthousiasme & dankbaarheid.

Een initiatief van Parallel Concerts, in de persoon van Alexander Broussard. Die overigens afgelopen zondag te gast was en een overweldigend concert heeft gegeven. Een ode aan Billy Joël. Dit alles binnen de kaders van wat wettelijk toelaatbaar is en recent weer opnieuw gecheckt is bij het ministerie en bevestigd.

Het stilvallen van alle activiteit op de site doet vermoeden, dat wij in een lock-down verkeren. Maar, het tegendeel is waar! Met alle reeds geplande artiesten is steeds overleg. Een aantal van hen kiest ervoor om toch binnen deze nieuwe opzet met vrijwillige bijdrage een optreden te verzorgen in privé sfeer. Daarvoor worden ook per mail uitnodigingen verstuurd. Krijgt u deze uitnodigingen nog niet, dan kunt u zich hiervoor aanmelden met uw email adres.

Stuur een bericht naar joslevels3@gmail.com.