Nieuws

ONS STATEMENT "IEDEREEN IS WELKOM IN ONS THEATER" KUNNEN WIJ WEER WAARMAKEN!

21-02-2022

Het zal u vast niet ontgaan zijn, maar wij kunnen vanaf 25-02 weer iedereen verwelkomen in ons theater!
Afgelopen zondag 20-02 hebben wij na een intensieve poetsdag op zaterdag, weer kunnen proefdraaien met Bandeville. Met groot succes! Zij pasten echt niet in de huiskamer!
Wij kunnen nu ook weer actief ons programma aanbieden op de site.
Twee nieuwe concerten The story of David Bowie en The Billy Joél Experience kunt u echter NIET via ons reserveren, maar via de volgende aangegeven links

Story of David Bowie:

https://ticket.eventree.nl/nl/shop/kqauu0jagcxpcczdu6pjnwfrpdmmntd5lfj32uy8

The Billy Joël Experience:

https://ticket.eventree.nl/nl/shop/pzu3osqcgcfa7aiypfq1tq40ktpvo0nropbmlw2s

Let ook op de gewijzigde aanvangstijd van The Story of David Bowie! In plaats van 20:30u., 20:00u.

Dit zijn beide echte aanraders en waarschijnlijk heel snel uitverkocht! 

Heel blij zijn wij ook dat wij de voorstelling van Guido Weijers, Masterclass Geluk, die hij ook zou spelen in de privé-setting van de huiskamer, nu in de theaterschuur, met meer mensen kan doorgaan. Helaas natuurlijk al helemaal uitverkocht! 

Hopelijk mogen wij u verwelkomen in ons theater!

Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom! Deel 2

27-01-2022

Dit was ons statement, ons uitgangspunt, zie bericht van 29-09-2021

Vanaf vandaag mogen de theaters weer open, hoera! Maar, helaas, dat geldt niet voor ons!

Er is inmiddels heel wat gebeurd. Natuurlijk heeft ons besluit op allerlei terreinen heel wat stof doen opwaaien! Wij zijn bejubeld en verguist. Dat laatste heeft er diep ingehakt! Wij realiseren ons, dat wij deze tijd vanuit verschillende perspectieven kunnen beschouwen met totaal tegengestelde uitgangspunten en uitkomsten.

Wat ons op dit moment overeind houdt, de neiging om het bijltje er helemaal bij neer te gooien is zeker af en toe aanwezig, zijn de  bezoekers en de artiesten, die in 5 besloten privé huiskamerconcerten onze harten diep hebben geraakt door hun ontroerende blijheid, enthousiasme & dankbaarheid.

Een initiatief van Parallel Concerts, in de persoon van Alexander Broussard. Die overigens afgelopen zondag te gast was en een overweldigend concert heeft gegeven. Een ode aan Billy Joël. Dit alles binnen de kaders van wat wettelijk toelaatbaar is en recent weer opnieuw gecheckt is bij het ministerie en bevestigd.

Het stilvallen van alle activiteit op de site doet vermoeden, dat wij in een lock-down verkeren. Maar, het tegendeel is waar! Met alle reeds geplande artiesten is steeds overleg. Een aantal van hen kiest ervoor om toch binnen deze nieuwe opzet met vrijwillige bijdrage een optreden te verzorgen in privé sfeer. Daarvoor worden ook per mail uitnodigingen verstuurd. Krijgt u deze uitnodigingen nog niet, dan kunt u zich hiervoor aanmelden met uw email adres.

Stuur een bericht naar joslevels3@gmail.com....

Nieuwe datum voorstelling PIEPSCHUIM!

25-11-2021

Tot ons aller grote verdriet kan de voorstelling van PIEPSCHUIM "Baadt het niet, dan schaadt het niet" op 10 december a.s. geen doorgang vinden.
Het goede nieuws is echter wel dat wij een nieuwe datum hebben en... met een nieuw programma, "Buiten de lijntjes"! Thema van de voorstelling de klimaatcrisis.
Op zondagmiddag 18 september 2022 om 15:00u.

Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom!

29-09-2021

Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom!

Dat is ons uitgangspunt. Dat is het statement dat wij willen maken! Daar past niet in dat wij bezoekers moeten gaan controleren via een corona-app. en naar hun identiteitsbewijs moeten vragen.

Al eerder hebben wij ons, als kerngroep,  de vraag gesteld hoe wij moeten omgaan met een “verplicht” toegangsbewijs, de corona-app., en identificatieplicht. Wij hadden al eerder de theaterboerderij ook aangemeld bij Keuze vrij bij mij, een digitaal platform waarop je makkelijk aanbieders vindt, ondernemers, mensen in de gezondheidszorg, horeca, theaters, etc., waar je altijd welkom bent, ook zonder vaccinatie of testbewijs. Nu deze verplichting een feit is, realiseren wij ons ook, dat als wij deze nieuwe verplichte maatregel niet gaan toepassen, wij opnieuw weer mensen gaan uitsluiten. Dus wij willen een statement maken: Iedereen moet te allen tijden welkom zijn en toegang krijgen tot cultuur, tot ons theater. Dus: Of allemaal, of allemaal niet!

Wij waren zo blij om weer te kunnen starten en wij hebben zo enorm genoten weer van de voorstellingen, het publiek, de artiesten! Er is zo hard gewerkt in het theater en zaken aangepakt en verbeterd! Nu waren wij bezig met een online boekingssysteem, waar wij heel blij mee waren. Het heeft echt wel wat voeten in de aarde gehad om dit toch verdrietige en gedwongen besluit te moeten nemen, een besluit waar wij ons ook allemaal in konden vinden, want natuurlijk hebben wij ook meningsverschillen! Duidelijk moge zijn, dat wij ons GEDWONGEN voelen tot dit besluit om verdere tweespalt en uitsluiting te voorkomen.

Maar, wat voelt het sterk en krachtig dat wij uiteindelijk wel met ieders instemming dit hebben gedaan! Hoe moeilijk ook!

Er zijn nog wat uitzonderingen voor voorstellingen, die strikt genomen niet vanuit ons theater zijn geprogrammeerd, zoals de Kindervoorstelling op 17 oktober a.s. De boekingen lopen via de bibliotheek en daarom zullen voor deze voorstelling de volwassenen helaas wel gecheckt moeten worden. De bibliotheek kan zich als publieke instelling niet permitteren om dit niet te doen. Daar hebben wij alle begrip voor en hiervoor willen wij niet de geweldige samenwerking, die inmiddels gegroeid is, op het spel zetten.

Een verdrietig, maar ook zeker een hoopvol & krachtig besluit!

 

...

TWEE DANSVOORSTELLINGEN OP ÉÉN MIDDAG.....

21-09-2021

Twee hele bijzondere dansvoorstellingen op één middag! 

"Out of (self)love" van ENSÕ theatre en "Parpar" van Clou Dance Compagny

Dit is een primeur voor ons theater! 

Buitenvoorstellingen, maar warm & droog! Dit kan u echt niet missen!

NIEUWE DATUM SEAN TAYLOR

15-09-2021

Op velerlei verzoek hebben wij een nieuwe datum voor een concert van Sean Taylor!

Namelijk 19 Februari 2022, 20:30u.

U kunt vanaf morgen reserveren.