Nieuws

OORBEL GEVONDEN.....

24-04-2022

Waarschijnlijk bij de voorstelling van Tisjeboy - Jay, hebben wij na afloop een oorbel gevonden met soort droomvanger! 

TISJEBOY - JAY UITVERKOCHT!

17-03-2022

Zoals eigenlijk wel verwacht, is de voorstelling "Politiek Correct" van Tisjeboy - Jay al uitverkocht!!!

 

 

ONS STATEMENT "IEDEREEN IS WELKOM IN ONS THEATER" KUNNEN WIJ WEER WAARMAKEN!

21-02-2022

Het zal u vast niet ontgaan zijn, maar wij kunnen vanaf 25-02 weer iedereen verwelkomen in ons theater!
Afgelopen zondag 20-02 hebben wij na een intensieve poetsdag op zaterdag, weer kunnen proefdraaien met Bandeville. Met groot succes! Zij pasten echt niet in de huiskamer!
Wij kunnen nu ook weer actief ons programma aanbieden op de site.
Twee nieuwe concerten The story of David Bowie en The Billy Joél Experience kunt u echter NIET via ons reserveren, maar via de volgende aangegeven links

Story of David Bowie:

https://ticket.eventree.nl/nl/shop/kqauu0jagcxpcczdu6pjnwfrpdmmntd5lfj32uy8

The Billy Joël Experience:

https://ticket.eventree.nl/nl/shop/pzu3osqcgcfa7aiypfq1tq40ktpvo0nropbmlw2s

Let ook op de gewijzigde aanvangstijd van The Story of David Bowie! In plaats van 20:30u., 20:00u.

Dit zijn beide echte aanraders en waarschijnlijk heel snel uitverkocht! 

Heel blij zijn wij ook dat wij de voorstelling van Guido Weijers, Masterclass Geluk, die hij ook zou spelen in de privé-setting van de huiskamer, nu in de theaterschuur, met meer mensen kan doorgaan. Helaas natuurlijk al helemaal uitverkocht! 

Hopelijk mogen wij u verwelkomen in ons theater!

Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom! Deel 2

27-01-2022

Dit was ons statement, ons uitgangspunt, zie bericht van 29-09-2021

Vanaf vandaag mogen de theaters weer open, hoera! Maar, helaas, dat geldt niet voor ons!

Er is inmiddels heel wat gebeurd. Natuurlijk heeft ons besluit op allerlei terreinen heel wat stof doen opwaaien! Wij zijn bejubeld en verguist. Dat laatste heeft er diep ingehakt! Wij realiseren ons, dat wij deze tijd vanuit verschillende perspectieven kunnen beschouwen met totaal tegengestelde uitgangspunten en uitkomsten.

Wat ons op dit moment overeind houdt, de neiging om het bijltje er helemaal bij neer te gooien is zeker af en toe aanwezig, zijn de  bezoekers en de artiesten, die in 5 besloten privé huiskamerconcerten onze harten diep hebben geraakt door hun ontroerende blijheid, enthousiasme & dankbaarheid.

Een initiatief van Parallel Concerts, in de persoon van Alexander Broussard. Die overigens afgelopen zondag te gast was en een overweldigend concert heeft gegeven. Een ode aan Billy Joël. Dit alles binnen de kaders van wat wettelijk toelaatbaar is en recent weer opnieuw gecheckt is bij het ministerie en bevestigd.

Het stilvallen van alle activiteit op de site doet vermoeden, dat wij in een lock-down verkeren. Maar, het tegendeel is waar! Met alle reeds geplande artiesten is steeds overleg. Een aantal van hen kiest ervoor om toch binnen deze nieuwe opzet met vrijwillige bijdrage een optreden te verzorgen in privé sfeer. Daarvoor worden ook per mail uitnodigingen verstuurd. Krijgt u deze uitnodigingen nog niet, dan kunt u zich hiervoor aanmelden met uw email adres.

Stuur een bericht naar joslevels3@gmail.com....

Nieuwe datum voorstelling PIEPSCHUIM!

25-11-2021

Tot ons aller grote verdriet kan de voorstelling van PIEPSCHUIM "Baadt het niet, dan schaadt het niet" op 10 december a.s. geen doorgang vinden.
Het goede nieuws is echter wel dat wij een nieuwe datum hebben en... met een nieuw programma, "Buiten de lijntjes"! Thema van de voorstelling de klimaatcrisis.
Op zondagmiddag 18 september 2022 om 15:00u.