Nieuws

En toen...werd het weer stil!

11-02-2021

Hooggeëerd publiek,

Afgelopen vrijdag 5 februari zijn wij in spoedoverleg bij elkaar geweest. Nu, er op korte termijn nog steeds niet echt uitzicht is op het weer-open-kunnen-gaan van de theaters, hebben wij besloten alle voorstellingen tot 1 mei te annuleren.

Voor sommige voorstellingen zijn nog nauwelijks reserveringen en voor de voorstellingen die uitverkocht zijn, hebben wij een organisatorisch probleem, want dat gaat dan om 90 bezoekers of meer. Wij kunnen dan beter helemaal opnieuw beginnen, als mocht blijken dat deze voorstellingen alsnog kunnen doorgaan met minder bezoekers. Kijk dus wel regelmatig even op onze site!

Het gaat dan om de voorstellingen: Luuk Lenders; Iris Pennings; Woody Venema; Ludique; Chris Hinze; Jan Schroën & Bas Birker.  

Heeft u gereserveerd voor één van deze voorstellingen, dan krijgt u persoonlijk een mail hierover. 

Voorstelling Luuk Lenders

17-01-2021

Helaas, hebben wij de familievoorstelling van Luuk Lenders 17 januari 2021 ook moeten annuleren i.v.m. de Lock-down, die tot 19 januari zeker duurt. 

Wij gaan op zoek met Luuk naar een nieuwe datum. 

Voorstelling toneelgroep Blik gewijzigd

30-11-2020

De voorstelling van toneelgroep Blik "Nu even niet & nu even wel" kan helaas niet doorgaan. Door de corona-maatregelen is de voorbereiding van deze voorstelling vertraagd en niet op tijd af. In plaats hiervan speelt Blik op dezelfde datum en tijd de voorstelling "Tocht" van Dario Fo. Reserveren voor deze voorstelling kan vanaf vandaag.

De “nieuwe” lock-down!

14-10-2020

En toen was daar op dinsdag 13 oktober 2020 opnieuw een persconferentie, met  nieuwe corona-maatregelen. We waren natuurlijk al enigszins voorbereid, maar toch komt het dan weer harder aan dan je dacht. Vandaag, de 14e oktober zijn wij, Jos, Gerrit, Inge, Ferdinand & Eleonore, bij elkaar geweest om ons te beraden over de consequenties van deze maatregelen voor de laatste 4 voorstellingen van ons theaterseizoen 2020.

Helaas, hebben wij het verdrietige besluit genomen om geen enkel risico te lopen en deze voorstellingen toch te annuleren. De verantwoordelijkheid drukt te zwaar op ons, want ook in Limburg neemt het aantal besmettingen toe en de gemiddelde  leeftijd van ons publiek ligt dicht bij de risicoleeftijd.

Daarbij valt ook  de horeca nu helemaal weg. Voor het huiskamertheater wordt het een nog groter probleem, dus ook daar kunnen wij nu niets door laten gaan.

Er is zoveel onzekerheid en bezorgdheid bij iedereen! Dat heeft nu o.a. ook tot gevolg, dat reserveringen worden geannuleerd.

Kortom, wij denken dat dit het beste besluit is, ook al doet dit pijn, zowel voor artiesten, ons publiek, als ook voor ons!

De voorstellingen die het betreft:

Petit Barbeau Gadjo Orchestra; Jeroens Clan en Edo Douma & de in samenwerking met het Bibliocenter georganiseerde "Koffie speciaal met een verhaal" met muzikale omlijsting van Pantaleone Hajenius. Deze activiteit stond gepland op vrijdagmiddag  6 november. 

Voor reserveringen gelden weer de 3 opties, u krijgt hierover nog bericht:

·         Reservering overzetten naar een andere voorstelling 2021

·         Geld-terug-vraag

·         Schenking aan het theater 

De teleurstelling is groot, maar wij blijven vertrouwen hebben, dat wij in 2021 jullie weerzien en wij weer met elkaar kunnen genieten van mooie, indrukwekkende, verrassende & humoristische voorstellingen!

Jos, Gerrit, Inge, Ferdinand & Eleonore...

Gebruik van foto's op onze site

02-10-2020

Helaas, hebben wij een forse boete gekregen via het ANP voor het gebruik van de foto van Guido Weijers op onze site. Het is vaak heel onduidelijk of foto's op internet nu wel of niet auteursrechtelijk beschermd zijn. Meestal vragen wij aan de artiest zelf om foto materiaal voor publicatie, maar ook dat blijkt geen garantie. Voor alle zekerheid hebben wij nu alle foto's, waarvan de herkomst niet helemaal duidelijk is, verwijderd tot wij daarover meer zekerheid en duidelijkheid hebben. In principe zou het gebruik van foto's voor onze site vallen onder "Fair Use" volgens Digital Media Law project. Wij hebben er geen enkel commercieel belang bij. Maar, uit ons onderzoek blijkt dat wij toch aan het kortste eind trekken als wij hiertegen in protest gaan.

Er is heel veel kritiek op het beleid en het handelen van het ANP in deze, maar daar hebben wij nu niets aan. 

Hopelijk komt er snel duidelijkheid en kunnen wij wel weer met een gerust hart foto's plaatsen bij de aankondiging van een artiest(en) 

Extra nieuwsbrief mei 2020

07-06-2020

Het coronavirus blijft ons parten spelen, maar we geven niet op. Een aantal voorstellingen gaan we doorschuiven naar 2021 en daarnaast organiseren we deze zomer nog twee buitenvoorstellingen.

Wil je meer weten wat we in volgend jaar op het programma hebben staan en wat er reilt en zeilt in en rondom de theaterboerderij lees dan onze laatste nieuwsbrief

Wil je de volgende nieuwsbrief liever gewoon in je mailbox ontvangen, schrijf je dan in: inschrijven_nieuwsbrief.

En sta je wel ingeschreven maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, check dan even je spambox.

U kunt dit voorkomen door ons emailadres: info@theaterboerderijboeket.nl toe te voegen aan uw contacten.