Nieuws

Wim Daniëls komt 20 augustus naar de theaterboerderij!!!

02-08-2021

Het goede nieuws is.... Wim Daniels komt weer naar ons theater op vrijdagavond 20 augustus!

Twee voordrachten houdt hij. "Het dorp in Nederland, vroeger en nu" en "De geschiedenis van het vakantie vieren"

In het kader van een bijzondere aanbieding via het Schrijverscollectief, mocht Wim zelf een locatie kiezen. En... hij koos voor ons! 

 

Reserveer snel! Dit wil je niet missen, toch! 

POPPENKASTVOORSTELLING MET JAN KLAASSEN & DE DRAAK

29-07-2021

Wat fijn, dat wij toch ook weer een voorstelling hebben kunnen boeken voor de kinderen. Zij hebben echt onze aandacht! Maar, kwalitatieve kindervoorstellingen zijn niet goedkoop en als je de entreeprijs laag wilt houden, heb je niet veel keus. Vooral niet nu wij met de corona-beperkende maatregelen te maken hebben wat betreft het aantal bezoekers. Kinderen is geen probleem, maar voor de volwassenen moeten wij de 1.5 afstand regel aanhouden.  

Jan Klaassen gaat in de voorstelling, die bij droog weer in de tuin wordt gespeeld, de strijd aan met de draak! Hoe gaat dit aflopen?

 

 

VOORSTELLING LIMBURG FESTIVAL - 3 MILJOEN VOETSTAPPEN NAAR SICILIË - NHUNG DAM

22-07-2021

Twee dagen is de theaterboerderij weer onderdeel van het Limburg Festival. De voorstelling "3 Miljoen voetstappen naar Sicilië"  van actrice Nhung Dam, die hiervoor dit jaar gekozen is, heeft een hoge waardering gekregen in de recensies. 

De wereldwijde coronapandemie was voor Nhung Dam de aanleiding om de solovoorstelling 3 miljoen voetstappen naar Sicilië te maken. De voorstelling gaat over de zoektocht van iemand die maandenlang heeft gewandeld, in een tijd waarin we alles moesten loslaten wat we dachten te weten of te kennen. Nhung Dam neemt het publiek mee op reis, tot aan Sicilië, maar ook tot aan de plek waar je jezelf terugvindt. Waar je de kracht van de verbeelding in kunt zetten om je leven vorm te geven zoals je het zelf wilt. Thuis bijvoorbeeld.

Het levert een voorstelling op vol lichtheid en humor over de ontdekking dat het leven dichtbij huis zoveel schoonheid biedt die je normaal nauwelijks opmerkt. Weilanden vol koolzaad en fluitenkruid, paaiende karpers, gierzwaluwen, gebrek aan plasplekken, rabarberjam die een boer te koop aanbiedt onderweg. En het gaat over de liefde, of over een gebrek daaraan. Kortom, over ons.
De voorstelling was opgenomen in de lijst van 15 best gerecenseerde voorstellingen van 2020, en in de top 5 van de eindejaarlijst van het NRC.

3HATTrio geannuleerd...

05-07-2021

Dat het gelukt is om 3HATtrio te boeken in de korte tijd dat zij in Nederland zouden zijn, was echt een amazing! Een concert waar wij ons zo op hadden verheugd! Maar, helaas, heeft het management ons laten weten dat de komst naar Nederland gecanceld is , vanwege de absurd hoge kosten voor een vliegticket. Tweemaal de normale prijs. Bovendien, waren er concerten, vanwege de coronamaatregelen geannuleerd. Dus het was financieel niet haalbaar om hen naar Nederland te laten komen. Wat een teleurstelling!

Even weer een update....

30-06-2021

Afgelopen zaterdag heeft een aantal vrijwilligers ervoor gezorgd dat het theater een ware metamorfose onderging en zondag weer helemaal spik en span zijn eerste gasten kon ontvangen. POP in Limburg organiseerde met POP SPORT Limburg de Eindshowcase van hun talentontwikkelingstraject. Bands, singer-songwriters, DJ's; rappers, alle muzikale uitingsvormen kwamen voorbij en konden zich aan elkaar en de jury presenteren. Het werd een fantastische dag! Wat een talenten en wat een geweldige organisatie! En wat een feest om het theater weer in bedrijf te zien! Alle emoties kwamen aan bod en wij kijken dankbaar terug op een geweldige samenwerking!

Aandachtspunten bij het reserveren....

14-06-2021

Lieve bezoeker, wij hebben een dringende hulpvraag bij het reserveren. Door alle annuleringen en nu weer nieuwe data van eerder geannuleerde voorstellingen is het een hele zoektocht geworden om alle reserveringen goed in beeld te krijgen. Bij alle geannuleerde voorstellingen heeft u in een mail 3 opties gekregen om te bevestigen vóór een bepaalde datum.

Entreegeld 1. doorschuiven naar nieuwe datum; 2. terugstorten en 3. doneren. 

Nu er nieuwe data zijn voor eerder geannuleerde voorstellingen ontstaat er verwarring. Van diegenen, die “vergeten zijn” vóór de aangegeven datum te reageren, is de betaling als donatie weggeschreven, zoals aangegeven. Echter, nu er een nieuwe datum is, is de reactie: “Ik heb al betaald” 

Controleert u dus even:

a.      Voor welke voorstellingen heb ik al gereserveerd én betaald;

b.      Heb ik nog het reserveringsnummer; de juiste datum en tijdstip voor aanvang van de voorstelling;

c.       Is het geld, op mijn verzoek, niet al teruggeboekt.

Waar u ons ook een groot plezier mee doet bij het reserveren is het volgende:

1e Als u per mail reserveert, voldoe dan bij die reserveringsaanvraag ook meteen het entreebedrag.

(Niet betaalde reserveringen zijn ongeldig!) 

2e Vermeld bij de betaling alstublieft het reserveringsnummer, dat u heeft gekregen bij de bevestigingsmail.

3e Wilt u in de reserveringsmail dezelfde naam gebruiken, die ook op uw bankoverschrijving wordt vermeld.

Hopelijk neemt u zich deze aanwijzingen ter harte en volgt u deze!

Weer twee nieuwe voorstellingen.....

09-06-2021

Nieuwe datum voor Fabian Fabricius, 9 april 2022 

Ook een nieuwe datum voor PUYRE, met o.a. Jos van Rens. Deze staat nog niet op de site, want we wachten nog op de nadere info. Maar, de datum kan alvast genoteerd worden in de agenda! 19 maart 2022

Eindelijk komt er weer leven in de theaterboerderij....

03-06-2021

Wij gaan weer van start! Eindelijk weer een beetje meer duidelijkheid! En dus "full speed ahead" om ons programma rond te krijgen. Er zijn geannuleerde voorstellingen met een nieuwe datum, zoals Chris Hinze; de Lasses; Luuk Lenders; Sanseveria's.

De datum voor de Cabaretpoel is gewijzigd en verschoven naar 30 april 2022!

Nieuw en al snel: "De Reje" met Jan Schroën & Fer Koolen!!!

Zondagmiddag, 1 augustus 15:00u. bij goed weer in de tuin!!!

Ook zijn wij heel blij dat wij "nieuwe" gezichten kunnen presenteren. Allereerst op 22 oktober a.s. 3HATtrio. Die wil je echt niet missen! Ook in 2022 hopen wij een voorzichtige start te maken met dans! De onderhandelingen zijn in volle gang! 

Kijk regelmatig op de site en op facebook! 

Nieuwe data bekend...

08-04-2021

De nieuwe data zijn bekend van:

The Rosenbergs                    - zondag 1 mei 2022 15:00u.

"Tocht" Theatergroep BLIK  - zaterdag 7 mei 2022 20:30