Nieuws

Lees de laatste nieuwsbrief

03-10-2018

Wil je weten wat er reilt en zeilt in en rondom de theaterboerderij deze maand lees dan onze laatste nieuwsbrief! Wat we nog vergeten waren te vermelden is dat Bullseye Publishing op zaterdagmiddag 13 oktober de poëzie- en verhalendag organiseert in ons theater. Deze dag stond al eerder gepland op 4 augustus, maar kon door omstandigheden niet doorgaan. Meer informatie en kaarten vind je op hun website.

 

 

Pascal Doensen voorprogramma van Chris Verlaan en Tobi Kooiman

04-09-2018

Het voorprogramma voor de cabaret show van Chris Verlaan en Tobi Kooiman wordt verzorgd door Pascal Doensen, een 17 jarige cabaretier uit Weert. Pascal is een levensgenieter en heeft de droom om cabaretier te worden en bij de “grootheden” in het rijtje te komen. Hij heeft al een aantal optredens op zijn naam staan en zal ook op het cultureel lint in weert te zien zijn dit jaar. Jong en nog jonger aanstormend talent delen deze dag het podium, des te meer reden om te komen kijken. Lees ook het artikel in de limburger over Pascal.
http://www.pascaldoensen.nl/…/2…/05/De-Limburger-artikel.pdf

 

 

Programma september en waarom tijdig reserveren zo belangrijk voor ons is!

27-08-2018

Het einde van augustus is in zicht en wij maken ons op voor de voorstellingen in september. Heb je al kaarten gekocht? Nee? Wacht dan niet te lang en doe dit liefst twee weken voor een voorstelling of eerder. Bij enkele voorstellingen is het gewoonweg noodzakelijk een bepaald aantal kaarten verkocht te hebben om deze door te kunnen laten gaan. En wanneer dit een tot twee weken voor de voorstelling niet het geval blijkt te zijn, zijn wij vaak genoodzaakt de voorstelling te annuleren. En dat zou toch zo jammer zijn. Ook al is ons programma nog zo mooi, zonder jullie kunnen we niet. We hebben jullie nodig, net als onze vrijwilligers. Dus reserveer die kaarten, deel onze nieuwsbrief voor nog meer bezoekers en volg ons op facebook! Onze dank is groot.

 

 

Wat gebeurd er deze zomer?

01-08-2018

Wil je weten wat er deze zomer nog allemaal gebeurd op de theaterboerderij? Lees dan nu onze laatste nieuwsbrief http://bit.ly/2uI0Fvl. Wil je de volgende nieuwsbrief liever gewoon in je mailbox ontvangen, schrijf je dan in: http://bit.ly/tbb_inschrijven_nieuwsbrief. En sta je wel ingeschreven maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, check dan even je spambox.

p.s. De poëziedag is helaas geannuleerd vanwege te weinig bezoekers. Wellicht wordt dit verschoven naar een andere datum in 2018 of 2019. We houden je op de hoogte.