Nieuws

Twee voorstellingen toegevoegd aan eerste helft

07-02-2019

We hebben twee voorstellingen toegevoegd aan de eerste helft van het programma. Normaliter krijgen vrienden als eerste de kans om te reserven, maar omdat de eerste helft reeds gepresenteerd is aan de vrienden en deze voorstellingen al in mei plaatsvinden hebben we besloten ze toch alvast op de site te zetten en hier niet mee te wachten tot eind maart. Zo kunnen ze mee in de algehele promotie voor de eerste helft van ons seizoen en hebben de artiesten de beste kans op een goede verkoop van de kaarten. 

Het gaat om de voorstelling van PYURE op zaterdag 18 mei. Op deze avond staan het leven en het werk van Leonard Cohen en Eva Cassidy centraal in de voorstelling genaamd; Tribute to Cohen & Cassidy. Veel mensen kennen Leonard Cohen, maar wie was Eva Cassidy? Waarom bleef deze veelzijdige zangeres tijdens haar (korte) leven zo onbekend? Met verhalen, liedjes en muzikale voorbeelden geven zij een boeiend eerbetoon aan deze in veel opzichten unieke muzikanten. Deze voorstelling mag u niet missen!

Op zondag 26 mei hebben we Volodymyr Kurylenko. Met veel gevoel en virtuositeit vertolkt hij werken uit de rijke slavische bajanliteratuur (Y. Derbenko, Vlasov, Chernikov). Verder horen we Bach en Tsjaikowski in transscripties voor bajan, en ook ‘lichter’ werk, zoals de (jazz)musette en de tango van Piazzolla. Na de pauze voegt Anna Janssen zich bij hem, bekend van Klezmergroep Mejoeches. Zij spelen onder meer Oekraïense volksmelodieën.

Datum voorstelling Strapatsen gewijzigd!

05-02-2019

De voorstelling van Strapatsen is wegens privé omstandigheden verplaatst van vrijdag 22 maart naar zaterdag 11 mei. De tijden blijven onveranderd. Eerder speelde Strapatsen de voorstelling Meel, Jeuk! en De Uitverkorenen bij Boeket. Deze avond spelen zij de voorstelling Workel Mochilk.

Workel Mochilk speelt zich af in een restaurant. Service, gastvrijheid en aandacht schenken aan alle noden van de gast, zijn eigenschappen die de bediening in Workel Mochilk zich niet eigen heeft gemaakt. Het personeel en ook de gasten zullen deze avond nog lang heugen. Reserveren >>>

Naast Fabian Franciscus ook The Nag's Head uitverkocht

03-02-2019

Cabaretier Fabian Franciscus wist na 1 dag al zijn voorstelling uit te verkopen. Dit was te verwachten aangezien zijn andere voorstellingen in het land ook bijna allemaal zijn uitverkocht. De overige kaartverkoop van de eerste voorstellingen verloopt overigens ook zeer spoedig. Dus wacht vooral niet te lang met het reserveren van uw kaarten. Gister wist namelijk ook The Nag's Head haar voorstelling uit te verkopen.

The Nag’s Head ontstond in september 1997 als een initiatief van een aantal Nederweertenaren met een verleden in de volksdanswereld. De naam van de band is, hoe kan het ook anders, hetzelfde als de naam van menige pub in Ierland. En het motto van de band is al even passend: “A song to a beer”.

Lees de laatste nieuwsbrief

03-10-2018

Wil je weten wat er reilt en zeilt in en rondom de theaterboerderij deze maand lees dan onze laatste nieuwsbrief! Wat we nog vergeten waren te vermelden is dat Bullseye Publishing op zaterdagmiddag 13 oktober de poëzie- en verhalendag organiseert in ons theater. Deze dag stond al eerder gepland op 4 augustus, maar kon door omstandigheden niet doorgaan. Meer informatie en kaarten vind je op hun website.

Pascal Doensen voorprogramma van Chris Verlaan en Tobi Kooiman

04-09-2018

Het voorprogramma voor de cabaret show van Chris Verlaan en Tobi Kooiman wordt verzorgd door Pascal Doensen, een 17 jarige cabaretier uit Weert. Pascal is een levensgenieter en heeft de droom om cabaretier te worden en bij de “grootheden” in het rijtje te komen. Hij heeft al een aantal optredens op zijn naam staan en zal ook op het cultureel lint in weert te zien zijn dit jaar. Jong en nog jonger aanstormend talent delen deze dag het podium, des te meer reden om te komen kijken. Lees ook het artikel in de limburger over Pascal.
http://www.pascaldoensen.nl/…/2…/05/De-Limburger-artikel.pdf

Programma september en waarom tijdig reserveren zo belangrijk voor ons is!

27-08-2018

Het einde van augustus is in zicht en wij maken ons op voor de voorstellingen in september. Heb je al kaarten gekocht? Nee? Wacht dan niet te lang en doe dit liefst twee weken voor een voorstelling of eerder. Bij enkele voorstellingen is het gewoonweg noodzakelijk een bepaald aantal kaarten verkocht te hebben om deze door te kunnen laten gaan. En wanneer dit een tot twee weken voor de voorstelling niet het geval blijkt te zijn, zijn wij vaak genoodzaakt de voorstelling te annuleren. En dat zou toch zo jammer zijn. Ook al is ons programma nog zo mooi, zonder jullie kunnen we niet. We hebben jullie nodig, net als onze vrijwilligers. Dus reserveer die kaarten, deel onze nieuwsbrief voor nog meer bezoekers en volg ons op facebook! Onze dank is groot.

Wat gebeurd er deze zomer?

01-08-2018

Wil je weten wat er deze zomer nog allemaal gebeurd op de theaterboerderij? Lees dan nu onze laatste nieuwsbrief http://bit.ly/2uI0Fvl. Wil je de volgende nieuwsbrief liever gewoon in je mailbox ontvangen, schrijf je dan in:

http://bit.ly/tbb_inschrijven_nieuwsbrief. En sta je wel ingeschreven maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, check dan even je spambox.

p.s. De poëziedag is helaas geannuleerd vanwege te weinig bezoekers. Wellicht wordt dit verschoven naar een andere datum in 2018 of 2019. We houden je op de hoogte.