Nieuws

Folk in the garden of Bouquet

30-09-2017

Dit geweldige concert met drie Schotse folkbands hebben we,  jammer genoeg, moeten annuleren.

Er was belangstelling, maar met te weinig reserveringen, lopen we als nonprofit  stichting teveel financieel risico 

Fantastische start najaarsseizoen met Mark van de Veerdonk

03-09-2017

Met een spetterend optreden voor een meer dan volle zaal, is het najaarsseizoen in ons theater fantastisch begonnen. De brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk zorgde met een verrassende en humorvolle show voor een heerlijk avondje lachen.

Mocht u deze show gemist hebben, dan heeft u volgend jaar een herkansing, want Mark heeft toegezegd in ons theater terug te keren!

Helaas hebben we op de laatste dagen voor de show veel mensen moeten teleurstellen omdat de voorstelling was volgeboekt. Reserveer op tijd als u een voorstelling niet wil missen!

 

 

 

 

Najaarsboeket

27-08-2016

De laatste maanden van het theaterseizoen gaan op 1 september van start met een verrassend lachspektakel van Mark van de Veerdonk. Houdt u van cabaret? Dan mag u de voorstelling op 23 september niet missen, dan praat gastheer Raymond Hofkens een avond met 6 jonge theatermakers aan elkaar. En wat dacht u van Dorine Wiersma? De toneelvoorstellingen van Weerse Prei waren in een mum van tijd volgeboekt, maar als u van muziek houdt, kunt u kiezen uit een aantal hele mooie optredens van Unicorn, Pyure, the Hut People en Tim Akkerman. Op 30 september staat er een bijzonder buitenoptreden gepland van een aantal folkbands, het belooft een sfeervolle en gezellige avond te worden!

Daarnaast neemt de theaterboerderij deel aan een aantal (lokale) evenementen.

Zo staat op 3 september vanaf 11.00 uur de poort open voor deelnemers aan de kunstroute Nederweert. Herman Janssen exposeert met beelden in de tuin. Ook kunt u die dag kennismaken met de Flamenco. Overdag zijn er diverse workshops, en zijn de flamenco-schilderijen van Henk de Ridder in de serre te bewonderen. S'avonds is er een optreden waarvoor u dient te reserveren (€ 10), overdag is de toegang gratis.

Op zondag 10 september opent de theaterboerderij haar deuren voor het evenement Nederweert - vlinder van Limburg. Er zijn dan diverse optredens van de lokale jongensband Lakefield. Toegang is ook deze dag gratis.

 

Kortom, het bruist dit najaar van de activiteiten, u bent van harte welkom!