Nieuws

Nieuwe datum voorstelling PIEPSCHUIM!

25-11-2021

Tot ons aller grote verdriet kan de voorstelling van PIEPSCHUIM "Baadt het niet, dan schaadt het niet" op 10 december a.s. geen doorgang vinden.
Het goede nieuws is echter wel dat wij een nieuwe datum hebben en... met een nieuw programma, "Buiten de lijntjes"! Thema van de voorstelling de klimaatcrisis.
Op zondagmiddag 18 september 2022 om 15:00u.

Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom!

29-09-2021

Ons theater moet toegankelijk blijven voor iedereen, iedereen is welkom!

Dat is ons uitgangspunt. Dat is het statement dat wij willen maken! Daar past niet in dat wij bezoekers moeten gaan controleren via een corona-app. en naar hun identiteitsbewijs moeten vragen.

Al eerder hebben wij ons, als kerngroep,  de vraag gesteld hoe wij moeten omgaan met een “verplicht” toegangsbewijs, de corona-app., en identificatieplicht. Wij hadden al eerder de theaterboerderij ook aangemeld bij Keuze vrij bij mij, een digitaal platform waarop je makkelijk aanbieders vindt, ondernemers, mensen in de gezondheidszorg, horeca, theaters, etc., waar je altijd welkom bent, ook zonder vaccinatie of testbewijs. Nu deze verplichting een feit is, realiseren wij ons ook, dat als wij deze nieuwe verplichte maatregel niet gaan toepassen, wij opnieuw weer mensen gaan uitsluiten. Dus wij willen een statement maken: Iedereen moet te allen tijden welkom zijn en toegang krijgen tot cultuur, tot ons theater. Dus: Of allemaal, of allemaal niet!

Wij waren zo blij om weer te kunnen starten en wij hebben zo enorm genoten weer van de voorstellingen, het publiek, de artiesten! Er is zo hard gewerkt in het theater en zaken aangepakt en verbeterd! Nu waren wij bezig met een online boekingssysteem, waar wij heel blij mee waren. Het heeft echt wel wat voeten in de aarde gehad om dit toch verdrietige en gedwongen besluit te moeten nemen, een besluit waar wij ons ook allemaal in konden vinden, want natuurlijk hebben wij ook meningsverschillen! Duidelijk moge zijn, dat wij ons GEDWONGEN voelen tot dit besluit om verdere tweespalt en uitsluiting te voorkomen.

Maar, wat voelt het sterk en krachtig dat wij uiteindelijk wel met ieders instemming dit hebben gedaan! Hoe moeilijk ook!

Er zijn nog wat uitzonderingen voor voorstellingen, die strikt genomen niet vanuit ons theater zijn geprogrammeerd, zoals de Kindervoorstelling op 17 oktober a.s. De boekingen lopen via de bibliotheek en daarom zullen voor deze voorstelling de volwassenen helaas wel gecheckt moeten worden. De bibliotheek kan zich als publieke instelling niet permitteren om dit niet te doen. Daar hebben wij alle begrip voor en hiervoor willen wij niet de geweldige samenwerking, die inmiddels gegroeid is, op het spel zetten.

Een verdrietig, maar ook zeker een hoopvol & krachtig besluit!

 

...

TWEE DANSVOORSTELLINGEN OP ÉÉN MIDDAG.....

21-09-2021

Twee hele bijzondere dansvoorstellingen op één middag! 

"Out of (self)love" van ENSÕ theatre en "Parpar" van Clou Dance Compagny

Dit is een primeur voor ons theater! 

Buitenvoorstellingen, maar warm & droog! Dit kan u echt niet missen!

NIEUWE DATUM SEAN TAYLOR

15-09-2021

Op velerlei verzoek hebben wij een nieuwe datum voor een concert van Sean Taylor!

Namelijk 19 Februari 2022, 20:30u.

U kunt vanaf morgen reserveren.

LET OP! WIJZIGING DATUM CHRIS HINZE

15-09-2021

Door een dubbele boeking bij het managementbureau is de datum voor de voorstelling Incredible India van Chris Hinze verplaatst van vrijdag 13 mei naar zaterdag 14 mei 2022! 

LET OP! Belangrijk bericht!!! Wijziging voorstelling PIEPSCHUIM!!!

31-08-2021

Gezien de grote belangstelling en de nog steeds geldende 1.5 meter maatregel, waardoor wij beperkt zijn in het aantal bezoekers, gaat PIEPSCHUIM 2 concerten geven op 10 december a.s.

Te weten:

1e concert aanvang 19:00u. inmiddels uitverkocht!

2e concert aanvang 21:00u. nog enkele plaatsen beschikbaar!

Wij willen zoveel mogelijk mensen de kans geven deze voorstelling te bezoeken. Ook financieel gezien is dit aantrekkelijker voor de artiesten, die al ver onder hun normale honorarium spelen!

Wij hopen op uw begrip hiervoor!!!

Enso Physical Theatre zondagmiddag 3 oktober a.s.!

10-08-2021

Net is de nieuwsbrief de deur uit als wij bericht krijgen dat de uiteindelijke datum waarop Enso Physical Theatre bij ons komt optreden 3 oktober is geworden. In de nieuwsbrief staat nu 26 september. Streep erdoor en veranderen in

Zondagmiddag 3 oktober. Verder info volgt na morgen als de boeking definitief is. 

Dan komt het ook op de site! 

Even weer een update....

30-06-2021

Afgelopen zaterdag heeft een aantal vrijwilligers ervoor gezorgd dat het theater een ware metamorfose onderging en zondag weer helemaal spik en span zijn eerste gasten kon ontvangen. POP in Limburg organiseerde met POP SPORT Limburg de Eindshowcase van hun talentontwikkelingstraject. Bands, singer-songwriters, DJ's; rappers, alle muzikale uitingsvormen kwamen voorbij en konden zich aan elkaar en de jury presenteren. Het werd een fantastische dag! Wat een talenten en wat een geweldige organisatie! En wat een feest om het theater weer in bedrijf te zien! Alle emoties kwamen aan bod en wij kijken dankbaar terug op een geweldige samenwerking!