zondag 8 januari 2023

Klassiek piano koffie/thee met vlaai huiskamerconcert

Ariadne Philine Verstegen

Klassiek piano koffie/thee met vlaai huiskamerconcert m.m.v. Ariadne Philine

De medewerkers van Theaterboerderij Boeket nodigen u graag uit een nieuw jaar vol verrassende Boeket voorstellingen samen “af te trappen”.

Deze aftrap willen wij met u doen op zondagmiddag 8 januari, aanvang 12u. met een klassiek piano (koffie/thee met vlaai) huiskamerconcert m.m.v. Ariadne Philine Verstegen. 

De klassiek geschoolde pianiste Ariadne Philine maakt sinds 2014 (maar eigenlijk was het conservatorium alleen maar een pauzeperiode want als tiener deed ze dit ook al) haar eigen pianocomposities. Weliswaar beïnvloed door, uiteraard, de klassieke muziek, maar ook door minimal music, popmuziek (op een of andere indirecte manier) en neo-klassieke muziek, blijft haar stijl altijd authentiek en uniek. Ook al zeggen veel mensen tegen haar dat het op Einaudi lijkt, zij is het daar zelf volstrekt niet mee eens. “Muziek moet altijd een beetje pijn doen” zegt ze, en daar horen ook pijnlijke klanken bij, “en bij Einaudi is alles zoet” (toch weten Einaudi-luisteraars kennelijk altijd Ariadne’s muziek te waarderen). Haar muziek is gevoelig, romantisch, soms bevreemdend en soms drammerig. Soms zit je nu eenmaal in een situatie waarin je maar vast blijft steken, en ook dat mag in muziek worden vertaalt. Op dit concert speelt zij een programma van stukken uit haar album GLOEI, uit de reeks 1-minuutstukjes “The Colour Of Days”, en uit de serie “Over Maanverlichte Straatstenen”, een antwoord op tien stukken van componist Leos Janacek. Je kunt haar muziek beluisteren op Spotify en via haar site,(ariadneverstegen.nl)en sinds kort is zij ook financieel te steunen en te beluisteren op petjeaf.com.

Te beluisteren 1-minuutstukjes: https://www.ariadneverstegen.nl/projecten/the-colour-of-days/

Entree €15,00 (incl. koffie/thee en vlaai)

Let op! Aanvang 12u.!!!

Aanvang 12:00
Entreeprijs €15,00
Website van Ariadne Philine Verstegen