zondag 4 september 2022

THE BILLY JOËL EXPERIENCE

Alexander Broussard & friends

Billy Joël

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander & Friends

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band ‘003’ bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat?

The Billy Joel Experience!

In een zeer boeiende solovoorstelling, waarvan wij in een huiskamersetting al hebben mogen genieten, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Maar, nu mogen wij kennismaken met de tribute band, The Billy Joel Experience een complete 5-koppige band het repertoire van Billy Joël. Inmiddels bekend door het programma The tribute Battle of the bands van SBS6, waar zij steeds hoge ogen scoorden en als tweede eindigde in de finale! Unieke kans om deze band live te zien!

LET OP!

Reserveringen NIET via de theaterboerderij, maar via de volgende link:

https://ticket.eventree.nl/nl/shop/pzu3osqcgcfa7aiypfq1tq40ktpvo0nropbmlw2s

 

 

Aanvang 15:00
Entreeprijs €27,50