zondag 3 oktober 2021

OUT OF (SELF) LOVE - Combinatievoorstelling met PARPAR

ENSÕ PHYSICAL THEATRE

Eindelijk is het gelukt om de 1e voorstelling te programmeren, waarin dans en beweging een belangrijke rol spelen. Daarmee komt een wens uit, die wij al een lange tijd koesteren.

De voorstelling van het ENSÕ PHYSICAL THEATRE is een combinatie van dans en theater. De voorstelling is te kort om een middag mee te vullen. Daarom is gekozen voor een combi-voorstelling. Na de pauze zien we de voorstelling “PARPAR” van Clou Dance Company. Beide voorstellingen zijn te zien voor slechts €15,00.

"Ik ben hier.

Met jou.

Ik ben hier niet om voor jou te voelen.

Ik ben hier om mét jou te voelen.

Ik ben hier.

Zodat je weet dat je niet alleen bent."


In ‘Out of [self] love’ zien we twee mensen die op zoek zijn naar echt contact. Via spel, beweging en muziek delen ze hun pogingen om connectie te maken.
Met zichzelf, de ander en het publiek.

‘Out of (self) love’ is de tweede voorstelling van ENSÕ PHYSICAL THEATRE. Een duet waarin de makers zelf als performer de vloer op gaan om hun zoektocht naar de versmelting tussen theater en dans verder uit te diepen. Een wervelende, snelle, ontroerende en komische voorstelling over de menselijke drang naar verbinding.

Concept en regie: Kevin Ruijters | Karlijn Vlug Performers: Kevin Ruijters | Karlijn Vlug Muziek: Bas Bertrand Grafisch ontwerp: Joris van Laak | Jeroen Klomp

Met dank aan: Makersfonds Tilburg | CultuurBSO Monopole

Aanvang 15:00
Entreeprijs €15,00
Website van ENSÕ PHYSICAL THEATRE