zondag 5 september 2021

DOE MIJ MAAR ALLES...

NOL HAVENS - van VOF De Kunst

Nol Havens

Arnoldus Ignatius Maria Josephus Havens is een Nederlandse zanger. Hij is bekend als de zanger van de Nederlandstalige popgroep VOF de Kunst. Met deze groep scoorde hij enkele grote hits in Nederland en Europa. De grootste hits waren Suzanne in 1983 en Een kopje koffie in 1987.

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in 7 landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade.....Touren door europa, mooie verhalen.

Na een optreden in Sesamstraat volgde een zeer geslaagde samenwerking met Annie M.G. Schmidt, het was het begin van een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: Een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakt Nol  familievoorstellingen waar jong én oud plezier aan beleeft. Popmuziek en cabaret, ingrediënten voor een pittige voorstelling. 8 seizoenen, 800 uitverkochte voorstellingen......leuke verhalen. 

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2021, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ wordt u meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium....zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

Zijn zeer recent uitgebrachte nieuwe album ‘Doe mij maar ALLES', 
Een concert waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen (1 Kopje Koffie, Suzanne, Als ze lacht dan lacht ze echt, etc..) maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen, soms met een traan maar meestal met een gulle lach, bij vlagen hilarisch.
Bij mooi weer buiten in de tuin met Nol zijn eigen Caravan als podium.

Aanvang 15:00
Entreeprijs €15,00