zondag 15 november 2020

DE POES MET WITTE VLEUGELS EN DE MAN

EDO DOUMA

Acteur Edo Douma in toneelvertelling

'De poes met witte vleugels en de man' is een ontroerende en beeldende toneelvertelling door acteur Edo Douma, op basis van zijn gelijknamige boek.
Een op leeftijd zijnde aanlooppoes met artrose kiest een oudere man uit om voor haar te zorgen. De man zit bepaald niet op extra kosten van onderhoud en medische verzorging van een bejaarde kat te wachten. Toch neemt hij haar liefdevol op en snel ontstaat er tussen poes en man een zeer bijzondere band. Samen beleven zij hilarische en aangrijpende avonturen. Tot de dag daar is, dat de man met pijn in het hart het besluit moet nemen om Simone, zoals hij de poes genoemd heeft, te moeten laten inslapen. De toehoorder ervaart in het verhaal, dat het volkomen legitiem is om over het verlies van een huisvriendje verdriet te mogen hebben. Maar vooral ook dat dierbare herinneringen aan onze speciale kameraadjes blijvend zijn. Een deel van de toneelvertelling wordt door de ogen van Poes Simone verteld. Zestien prachtig uitvergrote poezen prints dienen als decor.

De voorstelling duurt 1 uur en 25 minuten met een pauze na een klein uur. De voorstelling is bedoeld voor mensen vanaf 12 jaar tot …

NB De voorstelling wordt gegeven in de huiskamer van de Theaterboerderij.
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en vrijwilligers ook in deze corona tijd voorop. Zo is vooraf online reserveren verplicht (kassa@theaterboerderijboeket.nl) en zorgen wij er uiteraard voor dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Hierdoor is de capaciteit van de huiskamer beperkt tot maximaal 28 plaatsen.
We gaan er van uit dat u met de mensen waar u in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar zit. Wij kunnen dan rekening houden met de plaatsing van de stoelen voor een optimaal gebruik van de ruimte.

Aanvang 15:00
Entreeprijs €12,50