zondag 14 februari 2021

WOODY SINGS BOEKET

WOODY VENEMAN

Woody Veneman

Veelzijdige creatieve geest, zanger en lied schrijver met het hart van een dichter. Geestelijk vader van dansformatie S.T.Cordell en mede oprichter van Woody & Paul, een band die een half dozijn albums op verschillende Indie labels uitbracht en door Europa toerde.
Vanaf het begin van de jaren 2000 bouwt Woody gestaag aan een solo carrière resulterend in tal van concerten, soundtracks (oa voor het theaterstuk Stallerhof door Afslag Eindhoven) en een doorlopende productie van releases.
Veneman is ook beeldend kunstenaar; veel van zijn projecten zijn ook onvoorspelbaar en hybride van aard. De Singing Chair - waarvoor hij zijn stem, oog en ziel leende - werd uiteindelijk tentoongesteld in het Museum of Modern Art, New York.
En onlangs was Woody's Human Jukebox te zien in de dagelijkse filmpjes van limburgfestival.tv (zie hiervoor www.limburgfestival.nl)
Al meer dan 10 jaar creëert Woody live muziek voor toneelstukken. De meest recente stukken Stallerhof en Onder het Melkwoud werden op verschillende festivals gespeeld.
Door de jaren heen heeft Woody samengewerkt met Johnny Dowd, Solex, Nico Muhly, Greg Cartwright, Kathy Ziegler, Marc Ribot en Selim Lemouchi.
www.woodyveneman.com

Opgelet: Voor dit speciale Valentijn concert kunnen bezoekers verzoeknummers aanvragen voor hun Valentijn. Na reservering ontvangt u een overzicht van Woody's repertoire waaruit een keuze kan worden gemaakt

Aanvang 15:00
Entreeprijs €12,50