zaterdag 6 november 2021

BANDEVILLE

Bandeville: een swingende ode aan de Americana-muziek van Willy Mink Deville

Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Willy Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing. 

Swingende Americana muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues,  country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van onder andere Deville zelf en ook van muzikanten die hij bewonderde zoals: John Hiat, Ry Cooder en oude bluesgiganten, uitgevoerd in een eigen “her-creatie” door Bandeville. Daarnaast ook eigen werk van Bandeville in “Deville”-stijl.

Zelfs Yadonna West ,een fantastische blues- jazz zangeres uit New Orleans, die de wereld heeft afgereisd samen met Willy Deville en later met Neil Young, trad afgelopen jaar op met Bandeville. (Afhankelijk van de Corona-toestand in de wereld komt ze deze keer misschien ook weer voor een gastoptreden met Bandeville in Boeket.)

Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken. Van romantisch melodisch met mooie samenzang tot swingend zuid-Amerikaans. 

Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs. 

De songs van Deville zijn speciaal gearrangeerd voor deze bezetting en de opbouw van de sets neemt het publiek mee in de de Americana. De muzikanten van Bandeville zijn 6 oude rotten die hun sporen verdiend hebben in tal van bekende bands zoals Bots, Houdoe, Joe Coverband, Trigger

 

 

 

 

Aanvang 20:30
Entreeprijs 12,50