zaterdag 4 september 2021

SANSEVERIA'S

Sandra, Vera & Ria

Herkenning & een lach & een traan!

De Sanseveria’s brengen op humoristische wijze al 25 jaar een uniek liedjesprogramma en staan garant voor een avondje ouderwets amusement met een lach en een traan. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er t/m de 70-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten.

Gewapend met slagwerk, toets-, snaar-, en blaasinstrumenten creëren de Sanseveria’s een eigen transparant instrumentaal geluid met karakteristieke samenzang.
Hun voorstellingen spreken een breed publiek aan en hebben een kwalitatief muzikaal hoog niveau. De dames hebben een veelzijdige muzikale achtergrond. Sinds hun conservatorium-opleiding zijn zij actief in het popcircuit (o.a. G. Reinders Band), in het theater (o.a. de productie 2PK van Dogtroep) en in de klassieke wereld van kamermuziekensembles en koren. Ze zijn alledrie werkzaam als muziekdocent.


Sandra, Vera en Ria nodigen U dan ook uit om naar hen te komen kijken, luisteren en te genieten van liedjes uit lang vervlogen tijden, in dit jubileum programma in een “nieuw theatraal jasje” gestoken.

Wees er snel bij, want de voorstelling is steeds uitverkocht!

Aanvang 20:30
Entreeprijs 12,50