zaterdag 3 oktober 2020

finalisten Amsterdams studentencabaret


“Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, die zich een jaar lang naast hun studie inzetten om het festival in goede banen te leiden en verder te laten groeien. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

 

Het ASCF bestaat uit drie avonden: twee halve finales en de finale. In de halve finales strijden beide avonden drie cabaretiers om een plek in de finale. Het publiek kiest van elke avond een winnaar die meteen doorstroomt naar de finale. Daarnaast geeft de organisatie nog een wildcard weg aan een derde halve finalist, waardoor er 3 finalisten in De La Mar staan, waar zij zullen strijden om de publieks- en de juryprijs, eerder gewonnen door De Partizanen, Tim Fransen, Pieter Derks en Kasper van der Laan.

 

Als kers op de taart zal er een Finalistentournee plaatsvinden langs verschillende theaters waaronder Theaterboerderij Boeket op zaterdag 3 oktober, 20u30

Zodra na de finale op 8 juni bekend is welke finalisten er naar de Theaterboerderij komen zal dit ook te lezen zijn op onze facebookpagina en website.

Maar als u van verrassingen houdt reserveer dan nu alvast voor 3 oktober. Onze ervaring leert dat geprogrammeerde comedy in de Theaterboerderij snel uitverkocht is zoals de voorstellingen in december 2019

Amsterdam Studenten Cabaret Festival “

Aanvang 20:30