zondag 30 juni 2019

Vocaal Ensemble Andiamo

Zomerconcert

Het Vocaal Ensemble “Andiamo” is binnen de regio een verrassende nieuwkomer binnen de wereld van liefhebbers van mannenzang. Het ensemble bestaat uit ervaren amateurzangers, die enthousiast een gevarieerd repertoire ten gehore brengt onder muzikale leiding van Tim Schulteis.

De keuze van de zangnummers is uitdagend en verrassend te noemen met werken van onder andere: Francis Poulenc, Stan Rogers, Roger Emerson, Voix Bulgares, Audrey Snyder, Kirby Shaw. De ambitie van het ensemble is om het repertoire regelmatig uit te breiden en daarbij nog enkele nieuwe ervaren zangers aan zich te binden.

Tijdens het zomerconcert 2019 verzorgen het kamerorkest Amicitia ensemble en het vrouwenkoor Thorensis de gastoptredens wat tot een uitermate aantrekkelijk programma leidt.

Het kamerorkest “Amicitia-ensemble” is afkomstig uit Hamont-Achel en staat onder leiding van Stephan Simons. Het ensemble maakt tijdloze klassieke muziek toegankelijk voor jong en oud.

Het ensemble is niet competitief ingesteld, doet niet mee aan wedstrijden en richt zich hoofdzakelijk naar het oorspronkelijke doel van muziek nl. "communiceren daar waar woorden tekort schieten".

 www.amicitia-ensemble.be

Het Vrouwenkoor Thorensis is niet alleen bekend in de eigen regio maar ook ver daarbuiten.
Na de vele successen en prijzen de afgelopen jaren is het een veelgevraagd koor. Onder leiding van Esther wordt er naar gestreefd een vernieuwend repertoire te brengen dat bij voorkeur specifiek voor vrouwenkoren is geschreven.

www.thorensis.nl

Deze sfeervolle muzikale middag mag je niet missen!

 

 

Aanvang 15:30
Entreeprijs 10,-