vrijdag 26 oktober 2018

Lakshmi & Band

LAKSHMI wordt gezien als een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

 

“Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem” - Eric Corton

 

De voorstelling LAKSHMI - ADEM is een modern verhaal over twintiger, meisje en vrouw zijn in een mannenwereld. Over soms de heldin zijn maar vooral ook de antiheldin, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning.  

Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete ervaring geeft die muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

 

Foto: KB Fotografie

Aanvang 20:30
Entreeprijs 15,--