Over ons

 

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat onze langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze is ingericht in een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van 100 personen.

De tuin rond de boerderij is aangelegd als boerentuin met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten, bomen en struiken. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin.

Vooral jonge theatermakers worden in de gelegenheid gesteld om zich te profileren. De theaterboerderij is heel geschikt voor producties op locatie. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid, waar natuur en cultuur hand in hand gaan.

De meerwaarde van theater op locatie is een ambiance in een landelijke omgeving; betaalbare prijzen; een direct contact met de artiesten en kansen voor aankomend talent.

 

 

 

 

 

 

 

 

21-03-17

Arrangementen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsbijeenkomst, verjaardag, vrienden- of familiedag? Denk dan eens aan een bezoek aan onze theaterboerderij.

Voorafgaande aan een voorstelling wordt uw gezelschap ontvangen in de boerderij met koffie en vlaai. Ook de nazit organiseren we speciaal voor uw gezelschap in de gezellige huiskamer of we zorgen voor een gereserveerd gedeelte in de tuin.

Vind u het leuk om dit te combineren met een etentje voor of na de voorstelling? Ook dit regelen we voor u!

Informeer gerust naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Theater Cadeau Bon

Zoekt u een origineel cadeau? Wat is er leuker dan iemand verrassen met een avondje uit in onze theaterboerderij!
U kunt de Theater Cadeau Bon bestellen door een mailtje te sturen naar theaterboerderijboeket@gmail.com.

Voor slechts een klein bedrag extra maken wij er desgewenst een leuk pakketje van met een flesje van ons eigen unieke Boeket-bier!

 

 

Komtj dur beej, als vriend van ons theater!

"Komtj dur beej “  als vriend van Theaterboerderij Boeket.

 

Theaterboerderij Boeket is een stichting, dus zonder winstoogmerk. Het biedt aankomend en onbekend talent letterlijk een podium, en ze wil haar gasten hiervan laten genieten tegen een acceptabele entreeprijs.

Om dit alles mogelijk te maken is het theater afhankelijk van donaties, giften, maar ook van een vaste bijdrage van “vrienden van de theaterboerderij”. Voor € 25 per jaar steunt u ons unieke initiatief, en heeft u als vriend een bijzonder plekje in ons theaterhart.

Al onze vrienden zijn gezellige, warme mensen, die van kleinschaligheid, cultuur en van ’n stevig boeketje houden en die daarom regelmatig onze zorgvuldig uitgekozen voorstellingen bezoeken. Daar wil je toch bij horen met jullie vrienden !  Zou u als vaste bezoeker en/of vriend ook onze ambassadeur willen zijn? Door de theaterboerderij onder de aandacht te brengen van uw netwerk, familie etc.? Of door onze theaterbon aan iemand cadeau te doen?

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun, hierdoor

·       Blijft onze non-profit stichting financieel gezond 

·       Houden we jullie met een nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten

Uw bijdrage kunt u overmaken op  NL60 INGB 0687 1672 13  t.n.v.   j.levels   onder vermelding van uw naam en adres.

 

 

Ongerwaeg

Theaterboerderij Boeket in Nederweert. Een grote boerenschuur, ingericht als sober en sfeervol theater.In tijden van rigoureuze bezuinigingen op cultuurgebied, is de theaterboerderij een schaars lichtpunt en een ware verademing.  Omringd door bos, wilde planten en water gaan natuur en cultuur hand in hand. Tegen een vriendelijke entreeprijs wordt keer op keer kwaliteit geboden voor jong en oud. Gerenommeerde artiesten vinden het leuk om in een intieme sfeer op te treden. “Runners up” gebruiken de boerderij als “try out” en jong aanstormend talent vindt er de ideale locatie om een punt te zetten en door te stromen in de toch al hectische kunstenaarswereld. De grote Theater Paraplu biedt onderdak aan een scala van muziekstijlen, cabaret, dans en toneel.

In theaterboerderij Boeket voel je de warmte stralen van artiest naar publiek en omgekeerd. Herman van Veen na z’n optreden in de theaterboerderij:  “ Ik zat zowat bij de mensen op schoot, heerlijk warm “

 

Bekijk onderstaande link

http://www.l1.nl/video/ongerwaeg-theaterboerderij-nederweert-12-dec-2015#.VoJDtxHFsOY.gmail