Programma

Let op: Na reserveren kan het even duren voor u een bevestiging ontvangt met de betaalgegevens aangezien dit handmatig gebeurd! Geen reactie ontvangen? Mail ons: kassa@theaterboerderijboeket.nl. Om te voorkomen dat uw bevestiging in de ongewenste mail terecht komt, voeg bovenstaand emailadres toe aan uw contacten.

Tenzij anders vermeld beginnen alle avondvoorstellingen (op vrijdag en zaterdag) om 20.30 uur met een inloop vanaf 20.00 uur. Alle middagvoorstellingen (op zondag of woensdag) beginnen om 15.00 uur met een inloop vanaf 14.30 uur.

woensdag 18 september 2019

BOER geannuleerd

BOER! is een muzikale theatervoorstelling voor kinderen van 6 tot 9 jaar rond respect voor de natuur en voor elkaar, waarin humor nooit ver te zoeken is. Juul is een boer, en Gil is een boer, maar de ene boer is de andere niet.

Lees verder

vrijdag 20 september 2019

Gerard van Maasakkers

UITVERKOCHT | Na zijn bijzonder succesvolle ‘40 jaar liedjes’ loopt Gerard van Maasakkers verder. En hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen, die hij vastlegt in woorden en akkoorden. Zo is hij op z’n best.

Lees verder

zaterdag 5 oktober 2019

Yasgur's Farm

“Yasgur’s Farm” verwijst naar lang vervlogen tijden, maar ook naar tijdloze muziek. De liefde voor, met name, het jaren ’70 repertoire, waarbij de meerstemmige vocalen een essentiële rol spelen, is duidelijk hoorbaar.

Lees verder

vrijdag 6 december 2019

Sean Taylor (GB)

Sean Taylor is een van de meest opwindende en hardwerkende namen op het internationale roots- en bluescircuit. Zijn live shows combineren songwriting van wereldklasse met de verhalen van onderweg.

Lees verder

zondag 8 december 2019

Trio C tot de Derde

De drie musici Caspar Terra (klarinet), Carel den Hertog (viool) en Coos Lettink (accordeon) vormen samen het in 1998 opgerichte Trio C tot de Derde. Hun stijl laat zich het best omschrijven als “geïnspireerd op klezmer, balkan- en zigeunermuziek”.

Lees verder

vrijdag 13 december 2019

Arie Vuyk

Traditie is een excuus voor een slechte gewoonte. Maar er is een uitzondering: een oudejaarsconference van Arie Vuyk! In een rap tempo zet hij samen met u de tijd stil en blikt terug, met als doel het jaar schaamteloos weg te lachen.

Lees verder