Programma

Let op: Na reserveren kan het even duren voor u een bevestiging ontvangt met de betaalgegevens aangezien dit handmatig gebeurd! Geen reactie ontvangen? Mail ons: kassa@theaterboerderijboeket.nl. Om te voorkomen dat uw bevestiging in de ongewenste mail terecht komt, voeg bovenstaand emailadres toe aan uw contacten.

Tenzij anders vermeld beginnen alle avondvoorstellingen (op vrijdag en zaterdag) om 20.30 uur met een inloop vanaf 20.00 uur. Alle middagvoorstellingen (op zondag of woensdag) beginnen om 15.00 uur met een inloop vanaf 14.30 uur.

zondag 1 september 2019

Muzifique

Marjolein Cuijpers-Kuenen, Maartje Smedts en Henk Deters nemen u mee op een theatrale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een kunstenaar, vol drama, passie en romantiek.

Lees verder

vrijdag 6 september 2019

Edith Leerkes

Edith Leerkes maakte de cd Hoe het gaat, veertien gezongen gedichten van de zojuist met de Prijs der Nederlandse Letteren onderscheiden dichter Judith Herzberg.

Lees verder

zaterdag 7 september 2019

Theatergroep Zierik - Pas de Deux

Theatergroep Zierik speelt de voorstelling 'Pas de deux' van Hugo Claus. Een meeslepend toneelspel over hartstocht en jaloezie. Als publiek bent u aanwezig in het repetitielokaal van een schouwburg waar ze repeteren voor een romantische scène.

Lees verder

zaterdag 14 september 2019

David Philips (GB)

Blues, folk, rock, jazz, elektronica en psychedelica worden verweven in David Philips’ muziek. David Philips is een meester in het tot leven brengen van een waar spectrum aan muzikale invloeden.

Lees verder

zondag 15 september 2019

Salonorkest The Roses

Met stijl, humor en klinkende muziek. Een muzikale reis rond de wereld. De hoofdmoot van het repertoire wordt gevormd door salonmuziek en volksmuziek. Deze middag ook vele Franse chansons omlijst met verhalen uit een Frans dorpje.

Lees verder

woensdag 18 september 2019

BOER

BOER! is een muzikale theatervoorstelling voor kinderen van 6 tot 9 jaar rond respect voor de natuur en voor elkaar, waarin humor nooit ver te zoeken is. Juul is een boer, en Gil is een boer, maar de ene boer is de andere niet.

Lees verder

vrijdag 20 september 2019

Gerard van Maasakkers

UITVERKOCHT | Na zijn bijzonder succesvolle ‘40 jaar liedjes’ loopt Gerard van Maasakkers verder. En hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen, die hij vastlegt in woorden en akkoorden. Zo is hij op z’n best.

Lees verder

zaterdag 21 september 2019

HUN 'Alles is wel'

Gewapend met piano’s, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling “Alles is Wel” Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes en dikke dansmoves.

Lees verder

zaterdag 5 oktober 2019

Yasgur's Farm

“Yasgur’s Farm” verwijst naar lang vervlogen tijden, maar ook naar tijdloze muziek. De liefde voor, met name, het jaren ’70 repertoire, waarbij de meerstemmige vocalen een essentiële rol spelen, is duidelijk hoorbaar.

Lees verder

zaterdag 7 december 2019

Sean Taylor (GB)

Sean Taylor is een van de meest opwindende en hardwerkende namen op het internationale roots- en bluescircuit. Zijn live shows combineren songwriting van wereldklasse met de verhalen van onderweg.

Lees verder

zondag 8 december 2019

Trio C tot de Derde

De drie musici Caspar Terra (klarinet), Carel den Hertog (viool) en Coos Lettink (accordeon) vormen samen het in 1998 opgerichte Trio C tot de Derde. Hun stijl laat zich het best omschrijven als “geïnspireerd op klezmer, balkan- en zigeunermuziek”.

Lees verder

vrijdag 13 december 2019

Arie Vuyk

Traditie is een excuus voor een slechte gewoonte. Maar er is een uitzondering: een oudejaarsconference van Arie Vuyk! In een rap tempo zet hij samen met u de tijd stil en blikt terug, met als doel het jaar schaamteloos weg te lachen.

Lees verder