Programma

Let op: Na reserveren kan het even duren voor u een bevestiging ontvangt aangezien dit allemaal handmatig gebeurd! Geen reactie ontvangen? Mail ons: kassa@theaterboerderijboeket.nl. Om te voorkomen dat uw bevestiging in de ongewenste mail terecht komt, voeg bovenstaand emailadres toe aan uw contacten.

Tenzij anders vermeld beginnen alle avondvoorstellingen (op vrijdag en zaterdag) om 20.30 uur met een inloop vanaf 20.00 uur. Alle middagvoorstellingen (op zondag of woensdag) beginnen om 15.00 uur met een inloop vanaf 14.30 uur.

zondag 17 maart 2019

The Nag's Head

UITVERKOCHT - Gezellige pubsongs, melancholische traditionals, wereldberoemde folksongs, ontroerende ballads en opzwepende instrumentale nummers.

Lees verder

vrijdag 29 maart 2019

Fabian Franciscus - Vlafeest

Uitverkocht - Fabian is cabaretier en autist. Beide doet hij zelfstandig. Het programma VLAFEEST gaat over hoe hij met dat laatste steeds beter heeft leren leven.

Lees verder

zaterdag 30 maart 2019

Baroesjko

Een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen), grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek!

Lees verder

vrijdag 5 april 2019

Henk van Twillert & Vento do Norte

Een uniek saxofoon ensemble, bestaande uit gretige jonge en getalenteerde musici, dat unieke aanpassingen speelt van Bach, de melancholische fado transformeert en opzwepende tango’s brengt.

Lees verder

zondag 7 april 2019

Rouxlala - Meisjes

Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper, ontworstelen ze zich aan het thuisfront en banen ze zich een weg naar de top!

Lees verder

vrijdag 10 mei 2019

Ariadne - Gloei

Fijngevoelig, direct en eerlijk; met haar filmische pianocomposities neemt ze je mee haar binnenwereld in.

Lees verder

vrijdag 17 mei 2019

Cabaretpoel

In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten.

Lees verder

zaterdag 1 juni 2019

Bandeville

Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. 

Lees verder

donderdag 13 juni 2019

The Cooder Connection

Meestergitarist Pieter Vermeulen is de frontman van The Cooder Connection, die is ontstaan uit pure liefde voor de muziek van Ry Cooder.

Lees verder