Programma

Alle avondvoorstellingen (op vrijdag en zaterdag) beginnen om 20.30 uur met een inloop vanaf 20.00 uur. Alle middagvoorstellingen (op zondag) beginnen om 15.00 uur met een inloop vanaf 14.30 uur.

zondag 22 april 2018

Theatergroep VRIJ

GEANNULEERD!

Theatergroep Vrij bestaat sinds 1998. In eerste instantie werden eenakters gespeeld op diverse eenakterfestivals.Sinds 2007 bestaat de groep uit twee vaste acteurs. Antoinette en John werden in 2007 uitgenodigd om het stuk ‘De Minnaar’ (van Harold Pinter) in te studeren voor de professionele opleiding van een toneelregisseur.De regisseur slaagde voor het examen “maar dat kan ook niet anders met twee van zulke kanjers van acteurs” was de reactie van de docenten. Een reden voor Antoinette en John om samen verder te gaan.

Lees verder

donderdag 24 mei 2018

The Cooder Connection

Meestergitarist Pieter Vermeulen is de frontman van The Cooder Connection, die is ontstaan uit pure liefde voor de muziek van Ry Cooder.

Lees verder

zaterdag 2 juni 2018

Gloed muzikaal

nederlandstalige kleinkunst

Kleinkunst van Gloed in ……. Meer variatie in het instrumentarium en onlangs het 4e album ‘Vier!’ uitgebracht; ondanks de kleinere bezetting (van vijf naar vier vaste muzikanten) groeit en bloeit de muziekgroep Gloed. De kleinkunstgroep -uit de regio Wijchen en Nijmegen - bestaat ruim 12 jaar en presenteerde in 2008 hun 1e album. Nu, 10 jaar later, brengen zij op …… in ……… met veel plezier de liedjes van het nieuwste album ten gehore.

Lees verder

donderdag 21 juni 2018

Langste dag

In de tuin van de theaterboerderij vieren we muzikaal de langste dag van het jaar met verrassende acts.

Lees verder

zaterdag 22 september 2018

Matiz

Matiz staat in het Spaans voor: kleurrijk, kleurschakering.

Lees verder