Nieuws

Voorstelling Stef Bos geannuleerd!!!!

10-12-2017

Lieve gasten,

 

Op deze winterse zondagmiddag heeft Stef Bos ons zojuist laten weten dat hij vanwege de slechte weersomstandigheden ons theater niet op tijd kan bereiken. De voorstelling van vanmiddag is daarom geannuleerd, wij hopen heel snel een nieuwe datum te kunnen vaststellen. 

Wij houden u op de hoogte en een welgemeend excuus voor het ongemak!

Het doek valt niet voor ons theater!

02-12-2017

Het zal u niet zijn ontgaan, alle nieuwsberichten van afgelopen tijd omtrent onze theaterboerderij. Graag informeren wij u daarom met deze korte update.

Na het overlijden van Riek in 2016, ontstond er een andere dynamiek in het theater. Daarbij kwam ook dat Jos om gezondheidsredenen genoodzaakt was om een stapje terug te doen. Dit allemaal in een periode dat het aantal voorstellingen groeide, en de organisatie meer tijd en energie vergde.

Om deze reden is een oproep geplaatst om nieuwe kartrekkers aan onze theaterboerderij te binden. Het zou immers ontzettend jammer zijn als het unieke initiatief van Jos en Riek verloren zou gaan! Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat we inmiddels een aantal mensen bereid gevonden hebben,  die graag hun schouders willen zetten in het mede voorzetten van ons theatertje!

Op dit moment zijn we druk bezig met de programmering en hopen in het voorjaar weer een mooi programma te kunnen presenteren. 

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018!

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief