Welkom in dit theater!

Programma 2019

Op dit moment zijn wij hard bezig met de laatste afrondingen voor de programmering van 2019. Wij hopen begin januari het gehele programma rond te hebben. Maar we proberen uiteraard al eerder meer informatie hierover te geven. Dus houd deze website en onze facebookpagina in de gaten en schrijf je vooral ook in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van alles in en rondom onze theaterboerderij. En om dit alles mogelijk te maken is uw steun meer dan welkom. Lees er hieronder meer over!

 

Een uniek plekje in Nederweert

Op dit unieke plekje in het buitengebied van Nederweert staat onze mooie langgevelboerderij waar de boerenschuur is omgebouwd tot een klein, idyllisch theater. Nog één voorstelling staat er gepland in de huiskamer van de theaterboerderij en dan zit het theaterseizoen er voor dit jaar echt op. Het theater kijkt nu al terug op een heel erg mooi theaterjaar met een uitverkochte zaal voor o.a. Jim van der Zee, Stef Bos, Wim Daniels en De Gestampte Meisjes. Maar ook de kleinere, intiemere voorstellingen waren uniek en prachtig zoals de avond met Ton Engels en Eric Coenen die spontaan hun optreden verplaatste naar de tuin van de Theaterboerderij. Of het optreden van Gloed dat vanwege de intiemere setting in de huiskamer plaats vond. We kunnen concluderen dat het een unieke locatie is waar we iedere artiest de juiste plek weten te bieden en het publiek hierdoor optimaal kan genieten van de voorstellingen. En dat ook nog tegen schappelijke entree prijzen. U ontmoet er naast bekende artiesten ook veel jong talent. Gaat u naar de theaterboerderij, dan geniet u niet alleen van puur theater, maar ook van de hele ambiance, de tuin, de sfeer en de gezelligheid.

Komtj dur beej

Maar om dit alles mogelijk te maken hebben we ook uw hulp nodig, dus Komtj dur aug beej! Steun Theaterboerderij Boeket als vriend met een donatie van minimaal €25 per jaar per persoon.

En daar komt u om de hoek kijken. U kunt ons uiteraard op vele manieren steunen. Kom naar de voorstellingen, nodig uw vrienden en familie uit, vertel het rond, geef een cadeaubon van het theater cadeau, noem maar op. Maar u kunt ook vriend worden van ons theater. Al onze vrienden zijn gezellige, warme mensen, die van kleinschaligheid, cultuur en ons unieke sfeertje houden en die daarom regelmatig onze zorgvuldig uitgekozen voorstellingen bezoeken en dus ook 'Vriend van het Theater' zijn. U kunt daar ook bij horen.

Komtj dur beej en steun ons als vriend
met een donatie van minimaal €25 per jaar, per persoon.

Voor onze vrienden doen wij graag iets terug:

  • Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten in en rondom de theaterboerderij.
  • U wordt uitgenodigd voor de speciale vriendenavond aan het begin van het seizoen waarbij met een speciale voorstelling en een hapje en een drankje het nieuwe jaarprogramma wordt gepresenteerd.
  • U mag als eerste reserveren.
  • Vrienden mogen een stoel reserveren, zit u bijvoorbeeld graag op de eerste rij, dan houden we die plek voor u vrij.


Hoe wordt u vriend?

Maak uw vriendenbijdrage van minimaal €25,- p.p. over vóór 1 januari 2019 naar: NL60 INGB 0687 1672 13 t.n.v. j.levels, met de volgende omschrijving: 'vriend van het theater' en uw naam. Stuur ons ook nog een e-mail waarin u bevestigd uw bijdrage te hebben overgemaakt met hierbij uw naam, adres en emailadres naar info@theaterboerderijboeket.nl.

Het email adres hebben we nodig om u te kunnen uitnodigen voor de vriendenavond en om u op de hoogte te kunnen houden van alle activiteiten.

Wilt u geen vriend worden maar wel eenmalig doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar: NL60 INGB 0687 1672 13 t.n.v. j.levels met de volgende omschrijving: 'donatie'.

Dankzij uw steun en financiële bijdrage kunnen wij dit alles mogelijk maken en daarvoor willen wij u bij voorbaat al hartelijk danken.

__________________________________________________________________________________________________ 

 

Melissa James

Za 8 december | 20.30 | 15,- | uitverkocht

Dit optreden mag je gewoon niet missen. Het is een primeur want het is de eerste keer dat ze in Nederland acte de présence zal geven. Met haar debuut “Day Dawns” wist deze Britse top zangeres diepe indruk na te laten. Het album is een zeer fraaie “melting pot” van onder meer jazz, blues, folk en soul. Op de daaropvolgende EP “Stripped back” heeft ze haar muziek teruggebracht tot de essentie. Slechts begeleid op piano dan wel gitaar bewijst ze dat haar fabelachtige stem misschien nog wel meer tot haar recht komt. Ze zal worden begeleid door gitarist Tom Gamble. Meer info en tickets >>

 

Ons volledige programma vind je hier!

 

 

 

 

 

 

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

* indicates required