Nieuws

Programma nieuwe seizoen bekend!

20-02-2017

Het programma voor het nieuwe theaterseizoen is bekend!
We zijn er weer in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen met muziek, dans, cabaret en kleinkunst. De artiesten komen uit alle delen van de wereld, maar ook lokale artiesten treden graag voor u op. Sommige namen zijn meer onbekend bij een groot publiek, maar van ongekende klasse, laat u verrassen! Andere namen zoals Lenny Kuhr en Stef Bos, kent u ongetwijfeld, reserveer tijdig voor deze voorstellingen in verband met het beperkt aantal plaatsen.

Een bezoek aan onze theaterboerderij staat garant voor een ontspannende en gezellige middag of avond.
Wij heten u graag welkom in ons bijzondere theater!

Jos Levels

 

ps steun ons initiatief en word vriend van ons theater. Ook zoeken we nog altijd vrijwilligers voor de voorstellingen en de "pongelgroep".

 

 

 

"KOMTJ of BLIEEFTJ dur BEEJ"

23-01-2017

"KOMTJ of BLIEEFTJ dur BEEJ"

Blijf of wordt vriend van Theaterboerderij Boeket. Al onze vrienden zijn gezellige, warme mensen, die van kleinschaligheid, cultuur en van ’n stevig boeketje houden en die daarom regelmatig onze zorgvuldig uitgekozen voorstellingen bezoeken. Daar wil je toch bij horen met jullie vrienden! Dat kan. Maak minimaal 25 p.p. euro over………………. dan:
• kan onze non-profit stichting blijven bestaan, gebruiken we de bijdrage deels voor de aanschaf van een lichtinstallatie
• bieden we u ’n speciale vriendenavond aan bij de opening van ons theaterseizoen
• houden we u met een nieuwsbrief op de hoogte van onze activiteiten

Maak vóór 15 februari uw vriendenbijdrage over op NL60 INGB 0687 1672 13, en u bent van harte uitgenodigd op onze exclusieve vriendenavond op 4 maart. 

Het wordt weer een hele bijzondere en gezellige avond. Voor u zal optreden de Belgische cabaretier LENNART MAES en GEERT JAN van HOEK bespeelt de bluesharmonica en neemt ons mee naar de jaren 30-40 met Colle Chicago blues. We geven u een kijk in het programma van 2017 en hierbij hoort natuurlijk een nazit met een hapje en drankje. Als u van onze uitnodiging gebruik wil maken, wilt u dan reserveren door een mailtje te sturen naar j.levels3@knplanet.nl?

"KOMTJ of BLIEEFTJ dur BEEJ", bij voorbaat heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage, samen gaan we er weer een mooi theaterseizoen van maken.

 

Met groet van Jos

 

 

Nieuw: theater cadeau bon

27-10-2016

Zoekt u een origineel cadeau? Wat is er leuker dan iemand verrassen met een avondje uit in onze theaterboerderij!

U kunt de Theater Cadeau Bon bestellen door een mailtje te sturen naar j.levels3@kpnplanet.nl.

Voor slechts € 2.50 extra maken wij er een leuk pakketje van met een flesje van ons eigen unieke Boeket-bier!

 

 

Het was weer schitterend!

24-10-2016

Het theaterseizoen hebben we afgesloten met een zestal prachtige en druk bezochte voorstellingen. Helaas wordt het nu te koud in onze theaterschuur, maar...... in december hebben we voor u nog twee hele mooie concerten kunnen boeken. Deze vinden plaats in de huiskamer van de boerderij, het aantal plaatsen is daarom beperkt, dus reserveer op tijd!  

theaterseizoen 2016 loopt ten einde

04-10-2016

Theaterseizoen  2016 loopt ten einde......

 

Hoewel we nog nagenieten van een mooie nazomer, heeft de herfst inmiddels haar intrede gedaan. Helaas betekent dit ook dat het einde van het theaterseizoen 2016 nadert.

Maar voordat het zo ver is, hebben we in oktober nog een aantal prachtige voorstellingen voor u in petto.

Wat is er fijner om in de sfeer van ons prachtige theater nog even na te genieten van een wandeling in de tuin, een lekker glas wijn of boeketbier en het beleven van een heerlijke voorstelling?

Gun uzelf een ontspannende avond, reserveer, en wij begroeten u graag in ons theater!

Ps het programma voor 2017 beloofd weer veel goeds, we houden u op de hoogte! 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers gezocht!

27-08-2016

Graag willen we onze groep vrijwilligers uitbreiden. Vind je het leuk om op woensdagmorgen te klussen met de pongelgroep, te helpen in de tuin en/of heb je tijd om tenminste 5 avonden/middagen te helpen bij een voorstelling, dan ben je van harte welkom als vrijwilliger bij ons mooie en unieke theater.

Wil je meer informatie? Bel dan even met Jos Levels.

 

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief